Politie Utrecht

Persberichten Eemland noord, 10.55 uur

Utrecht, 31-07-2011

Ruzie

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG Vrijdagmiddag 29 juli rond 15.15 uur werd de politie naar de Brahmslaan gestuurd in verband met een ruzie bij een pompstation.

Ter plaatse aangekomen troffen politieagenten een man aan die door het lint ging. De oorsprong van het conflict lag in de relationele sfeer. De politieagenten wisten de gemoederen te bedaren. Niemand is aangehouden.

Mishandeling

BAARN In de nacht van vrijdag op zaterdag werd rond 1.30 uur aan de Nieuwe Baarnstraat een man van 21 jaar uit Soest mishandeld.

De uitbater van een horecagelegenheid in de buurt waarschuwde de politie. Toen hij de vechtersbaas aan wilde spreken incasseerde hij zelf ook een klap. Toen de politie ter plaatse kwam was alleen het slachtoffer nog aanwezig.

De politie stelt een onderzoek in.

Bestuurder rijdt door na veroorzaken ongeluk, de politie zoekt getuigen

SOEST Op zaterdagmiddag rond 17.40 uur verleent een personenauto geen voorrang aan een snorfietser op de T-splitsing Dalweg/ De Akkeren, waardoor de 16-jarige snorfietser uit Soest valt.

De bestuurder van de auto rijdt echter door.

Bent u getuige geweest van dit ongeval en heeft u de auto die het ongeluk veroorzaakte weg zien rijden? Neem dan contact op met de politie op 0900-8844.