Politie Utrecht

Persberichten Binnensticht, 10.55 uur

Utrecht, 31-07-2011

Man probeert bij ten minste drie woningen fietsen te stelen

ZEIST Op vrijdagavond rond 23.45 kwam bij de politie de melding binnen dat iemand probeerde fietsen uit een achtertuin te stelen.

Toen de politie ter plaatse kwam kon de 33-jarige verdachte uit Katwijk in een andere achtertuin aangehouden worden. Na onderzoek bleek dat de man bij ten minste drie andere achtertuinen geprobeerd had in te breken. Hij is meegenomen naar het bureau voor verhoor, proces verbaal wordt opgemaakt.

Vermiste vrouw terecht

ZEIST De 83-jarige vrouw uit Zeist die vrijdag 29 juli aan het einde van de middag als vermist werd opgegeven, is zaterdagochtend 30 juli in redelijk goede gezondheid teruggevonden. De vrouw werd door voorbijgangers aangetroffen in het bos bij de Prins Bernhardlaan. Voor controle is zij overgebracht naar het zoekenhuis.

De politie startte vrijdag een grote zoekactie, omdat de vrouw slecht ter been was en medicatie nodig had. Ook s nachts ging de zoektocht door. Naast de inzet van politiemensen, is ook een politiehelikopter ingezet. Ook zijn mensen via Burgernet en twitter opgeroepen mee uit te kijken naar de vrouw.