Datum: 20110731 Titel: Politieberichten Brabant-Noord **DATUM*** Arnold zegt: DISALLOWED Politie_Brabant-Noord, index Titelbalk gaf: Politie.nl - Horeca

Politie Brabant-Noord

Horeca

Regio, 31-07-2011

Uden - Een 40-jarige man uit Uden is zondagochtend om 01.30 uur aangehouden op de Sint Janstraat. Agenten zagen de man wildplassen en spraken hem hierop aan. De man was hier niet van gediend en schold de agenten uit. Ook kon de man zich niet legitimeren. Hij werd aangehouden en overgebracht naar het bureau. Hier kreeg hij een proces-verbaal voor wildplassen, het zich niet kunnen legitimeren en belediging.

's-Hertogenbosch - Zondagochtend rond 01.30 uur zijn een 25-jarige Tilburger en een 17-jarige jongen uit Rosmalen op de Parade aangehouden voor mishandeling. Het tweetal was in een café met elkaar op de vuist gegaan. De Tilburger liep hierdoor een wond op in zijn gezicht. Beide mannen zijn aangehouden.

's-Hertogenbosch - Twee mannen uit Drunen (25 en 26 jaar) zijn zondagochtend om 03.30 uur aangehouden op de Markt. De twee vrienden hadden ruzie gekregen en vochten deze ruzie uit op straat. Het tweetal werd aangehouden en overgebracht naar het bureau. Geen van beide deed aangifte van mishandeling. Ze kregen een proces-verbaal voor vechten op straat.

's-Hertogenbosch - Op de Parade is zondagochtend om 04.50 uur een 24-jarige Bosschenaar aangehouden. Hij zou bij een opstootje een 22-jarige plaatsgenoot een kopstoot hebben gegeven. De man is voor verhoor overgebracht naar het bureau.