Politie Zeeland


---

1212-2011 Huisverbod voor mishandeling, Vlissingen
Een 40-jarige Vlissinger heeft zondagochtend een huisverbod van tien dagen gekregen voor het mishandelen van een vrouw in een woning in de Hobeinstraat in Vlissingen.
De mishandeling vond rond 09.30 uur plaats en de vrouw heeft aangifte gedaan op het politiebureau. De man werd even na 10.00 uur in de woning aangehouden en is in verzekering gesteld. De mishandeling vond plaats in de relationele sfeer.

1213-2011 Inbraak in bedrijfskantoor, Vrouwenpolder
In de nacht van zaterdag op zondag werd ingebroken in een bedrijfskantoor op de Vroondijk in Vrouwenpolder.
Er werd een deur opengebroken en binnen werden alle ruimtes doorzocht. Voor zover nu bekend werd er niets weggenomen. Wel werd binnen voor een onbekend bedrag schade aangericht aan één van de muren.

1214-2011 Man gewond bij val van fiets, Goes
In de Elvis Presleylaan in Goes een 44-jarige man uit die plaats gewond geraakt bij een val van zijn fiets.
De man was op zijn fiets al slingerend de stoep opgereden. Toen hij viel kwam een meisje van 15 maanden onder het wiel van zijn fiets terecht. Het kindje bleef, voor zover bekend, ongedeerd. De man is, met letsel aan zijn hoofd, per ambulance naar het ziekenhuis in Goes gebracht. Mogelijk is de man onwel geworden.

1215-2011 Man aangehouden voor mishandeling, Renesse
Op de Stoofweg in Renesse is zaterdagmiddag een 43-jarige man uit de gemeente Schouwen-Duiveland aangehouden wegens mishandeling in de relationele sfeer.
De man, die buiten op straat werd aangehouden, had in een woning in Renesse een 44-jarige vrouw mishandeld. Hij had haar zodanig geslagen dat zij letsel aan haar hoofd opliep, alsmede diverse kneuzingen en blauwe plekken. De vrouw is behandeld bij de huisartsenpost. Dan man is in verzekering gesteld en zit in Torentijd.

1216-2011 Auto tegen gevel en over de kop, Koewacht
In de Nieuwstraat in Koewacht is zondag tegen 02.00 uur een 25-jarige automobilist uit de gemeente Terneuzen tegen de gevel van een woning gereden en over de kop geslagen.
De man verklaarde dat hij waarschijnlijk in slaap was gevallen. Hij is met nekklachten opgenomen in het ziekenhuis in Terneuzen en omdat hij naar alcohol rook is daar een bloedproef afgenomen. De man had een woning geschampt, deze raakte niet beschadigd. Vervolgens was hij tegen een andere woning aangereden, waardoor enkele tegels van de gevel los waren gekomen. Daarna sloeg hij over de kop, maar kon wel zelf uit de auto komen.





Politie Zeeland