Politie Zeeland


---

1207-2011 Diesel uit vrachtauto gestolen, Lamswaarde
In de nacht van vrijdag op zaterdag werd uit een vrachtwagen, die geparkeerd stond in de Frederik Hendrikstraat in Lamswaarde, ongeveer 500 liter diesel uit de brandstoftank gestolen.
De totale waarde van de diesel is onbekend.

1208-2011 Diefstal blackberry, Middelburg
Zaterdagmiddag werd een 16-jarig meisje uit Loosdrecht in de omgeving van de Markt / de Lange Delft in Middelburg beroofd van haar blackberry.
Het toestel, dat een waarde heeft van enkele honderden euro's, werd in een onbewaakt ogenblik uit haar jaszak weggenomen.

1209-2011 Rijden onder invloed in Goes
Op de Deltaweg in Goes werd zaterdagavond een 34-jarige automobilist uit Goes betrapt op rijden onder invloed.
De man had bijna 4x de toegestane hoeveelheid alcohol gedronken en dat kostte hem zijn rijbewijs.

1210-201 Aanhouding wegens huiselijk geweld, Middelburg
Vrijdagavond werd op het politiebureau Achter de Houttuinen in Middelburg een 25-jarige Middelburger aangehouden wegens huiselijk geweld in de relationele sfeer.
De man had in de nacht van donderdag op vrijdag in een woning in de Meanderlaan in Middelburg een 31-jarige vrouw zodanig mishandeld dat zij diverse blauwe plekken en letsel aan haar handen had opgelopen. De vrouw was al eerder door hem mishandeld en ook had hij in de afgelopen periode diverse vernielingen in de woning gepleegd. De Middelburger meldde zich vrijdagavond bij het politiebureau en werd gelijk aangehouden. Hij zit in verzekering in Torentijd.

1211-2011 Meisjes aangehouden voor mishandeling, Middelburg
Op de Markt in Middelburg werd vrijdag rond 22.30 uur een 17-jarig Middelburgs meisje mishandeld door enkele plaatsgenoten.
De 17-jarige werd op een terras door een 18-jarig meisje zo hard aan haar haren getrokken dat zijn met stoel en al omviel. Daarna werd zij door de 18-jarige geslagen en geschopt. Dit meisje werd even later op de Markt aangehouden en naar Torentijd gebracht. Twee meisjes van 18 en 16 jaar die ook de diverse klappen hadden uitgedeeld, kwamen zich melden op het politiebureau en ook zij werden aangehouden en naar Torentijd gebracht. Ze zijn alledrie in verzekering gesteld. Het 17-jarige meisje moest voor behandeling naar het ziekenhuis. Daar bleek zij een hersenschudding, een gekneusde neus en diverse schaafwonden te hebben opgelopen. De mishandeling was een gevolg van een conflict, wat eerder in de week tussen de 17 en de 18-jarige plaats had gevonden.





Politie Zeeland