Politie Midden- en West Brabant

7 aanhoudingen in centrum

Tilburg, 31-07-2011

7 aanhoudingen in centrum

TILBURG: De politie hield zaterdagavond 30 juli en in de nacht van zaterdag op zondag zeven personen aan in het centrum van Tilburg, waaronder twee voor verstoring van de openbare orde, een voor
belediging, een wildplasser voor het niet willen tonen van een identiteitsbewijs en een voor het vernielen van een lamp in een horecagelegenheid aan het Piusplein.
Om 22.00 uur waren agenten in het kermisgebied in burgers aanwezig. Er was informatie binnen gekomen dat er zakkenrollers actief zouden zijn in het centrum. Er werd door een vrouw om politie geroepen en de agenten maakten zich bekend als agenten. De vrouw hield een man tegen die zojuist spullen had proberen te stelen uit een tas. De 61-jarige man met onbekende woon- of verblijfplaats is aangehouden en in verzekering gesteld op het politiebureau. Van een 27-jarige vrouw uit Den Haag is aangifte opgenomen. Van meerder getuigen is een verklaring opgenomen. De politie onderzoekt of de man in verband kan worden gebracht met meerdere diefstallen.
Om 00.20 uur werd een 43-jarige man uit Berkel-Enschot aangehouden voor mishandeling van een 35-jarige Tilburger. De verdachte zou de aangever in een horecagelegenheid in de Stadhuisstraat meerdere kopstoten hebben gegeven. De man is aangehouden en ingesloten op het politiebureau. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.


Laatst gewijzigd 31-07-2011 16:23 | © Regio Midden en West Brabant |