Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Amsterdam, 29 juli 2011

Guido Weijers even diskjockey bij Q-music

Guido Weijers doet even uitzendwerk bij Q-music aanstaande woensdag. Het radiostation biedt bekende Nederlanders eenmalig een radioprogramma aan tussen 12.00 en 13.00 uur. Q-vakantiekracht, zoals het programma heet, wordt elke dag door een andere BN'er gepresenteerd.

Weijers is van plan er helemaal voor te gaan: "De afgelopen tien jaar heb ik elke avond met het publiek feest in het theater gemaakt, woensdag ga ik het dak van de Q-music studio er afblazen!"

De kunst afkijken
Hij heeft in elk geval de kunst al af kunnen kijken bij Henkjan Smits, Karin Bloemen, Jan de Hoop, Lola Brood en Jan Kooijman. Zij waren afgelopen week namelijk gastpresentator tijdens het lunchuur bij Q-music. Aanstaande maandag mag Eddy Zoëy de nieuwe week inluiden.

Elke Q-vakantiekracht belt aan het einde van hun uitzending met de bekende Nederlander die de dag erna presenteert. Gedurende de vakantieperiode zal steeds een andere BN'er tussen maandag en vrijdag in zijn of haar eentje een radio-uur presenteren.

Muzikale voorkeur
Iedere 'DJ' heeft van tevoren zijn of haar muzikale voorkeuren kunnen aangeven. Zij zullen dus zeker ook laten horen waar ze zelf van houden. Daarnaast hebben de vakantiekrachten de vrijheid om zelf een redactioneel item aan te dragen.

Q-music is overal te beluisteren op 100.7 fm, 100.4 fm, de kabel, via de Q-app en via www.q-music.nl.


Ingezonden persbericht