Fundix neemt ADDVALUE fonds op in het assortiment

Persbericht van Validas N.V.

Fundix heeft per 1 augustus 2011 het ADDVALUE Fund van portfoliomanagers Willem Burgers en Hilco Wiersma en beheerder Keijser Capital Asset Management toegevoegd aan haar aanbod van beleggingsfondsen.

"Willem Burgers en Hilco Wiersma hebben een geheel eigen visie op de Nederlandse small- en midcap markt en zijn met het fonds terecht onderscheiden met vele awards en nominaties. Dit fonds willen we graag onder de aandacht brengen van onze cliënten en het verdient een plaats bij onze bijna 1.000 beleggingsfondsen", aldus Evert Oosterhuis, directeur van Fundix.

Fundix rekent voor de inschrijving op deze nieuwe fondsen geen instap- of transactiekosten. Fundix brengt voor haar dienstverlening een vast maandelijks bedrag in rekening, onafhankelijk van het aantal transacties en de grootte van de portefeuille. Er worden door Fundix geen andere kosten zoals transactiekosten, bewaarloon of performancefee gerekend.

Disclaimer: De waarde van uw belegging kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.

*

Links:
http://www.fundix.nl



Razende Robot Reporter