Gemeente Heeze-Leende


Rectificatie publicatie over beleid zondagopenstelling

In het Eindhovens Dagblad van 29 juli jl. is een artikel opgenomen over de beleidsnotitie Zondagavondopenstelling Winkels in de gemeente Heeze-Leende. In het artikel wordt gesproken over een representatief aanbod en worden onbedoeld voorbeelden gegeven met betrekking tot soorten winkels. En ten onrechte werd gesuggereerd dat de in het artikel genoemde winkels geen gevarieerd aanbod hebben, hiervoor bieden wij onze excuses aan.

Bij deze wil de gemeente duidelijkheid geven met betrekking tot het begrip `representatief aanbod' ten behoeve van de zondagavondopenstelling. Met representatief aanbod wordt in dit geval bedoeld een groot en gevarieerd mogelijk aanbod op het gebied van levensmiddelen. Voor de ontheffing komen overigens enkel winkels in aanmerking die hoofdzakelijk levensmiddelen verkopen.

Voor meer informatie of een uitvoerige toelichting kunt u contact opnemen met mevrouw I. Adriaans, beleidsmedewerkster Openbare Orde en Veiligheid, telefoonnummer 040 22 41 400 of i.adriaans@heeze-leende.nl

Hieronder treft u het artikel aan zoals gepubliceerd in het Eindhovens Dagblad van 29 juli jl.


* artikel ED 29 juli 2011.pdf (111,17 KB)