Gemeente Smallingerland


Start verkoop kavels Noorderhogeweg

Verkoop van kavels bedrijventerrein Noorderhogeweg

De gemeenteraad van Smallingerland stemde op 5 juli jl. in met het bestemmingsplan bedrijventerrein Noorderhogeweg. Dat is een paar maanden eerder dan verwacht. Dit betekent dat de gemeente inmiddels is gestart met de verkoop. Als alles volgens plan verloopt, treedt het bestemmingsplan op 28 augustus in werking.
In september begint de gemeente met het aanleggen van de eerste fase van dit bijzondere bedrijventerrein dat vanaf de rotonde Nijtap langs de Noorderhogeweg wordt aangelegd en dan verder richting De Haven wordt ontwikkeld. De verwachting is dat de eerste kavels medio november bouwrijp zijn en dat er vanaf dat moment gebouwd kan gaan worden. Op dit moment zijn wij in gesprek met ondernemers die serieuze belangstelling hebben om hun bedrijf op dit nieuwe bedrijventerrein te willen vestigen. Inmiddels zijn de eerste kavels verkocht.

Er is ruimte voor meer bedrijven en ook in de volgende fasen zijn nog kavels beschikbaar. Wel geldt: "wie het eerst komt wie het eerst maalt".

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze bedrijfscontactfunctionarissen Rhoula Beekhuizen en Ico van Slooten, tel. 0512-581234 of mail naar ez@smallingerland.nl