Ingezonden persbericht


Persbericht

3 augustus 2011

Centraal Informatiepunt Ouderen lanceert
nieuwe gebruiksvriendelijke website voor
55-plussers!

Onlangs is de nieuwe website www.haagseouderen.nl van het Centraal Informatiepunt Ouderen (CIPO) in gebruik genomen. Meer gebruikersgemak, een hoger informatiegehalte en snellere gegevensuitwisseling met de Digitale Sociale Kaart van Den Haag zijn de belangrijkste redenen geweest om hierop over te gaan.

De nieuwe website is het gevolg van het constante streven naar verbetering van CIPO. Daarom is de informatie van de twee vroegere websites samengevoegd. Onderwerpen zijn gerangschikt onder thema's, waardoor de bezoeker in een oogopslag informatie kan vinden over zo'n thema - wonen, welzijn, vervoer of financiële en sociale onderwerpen.

'Voorheen verspreidde CIPO informatie via twee websites. Dat is niet altijd even duidelijk voor mensen die informatie zoeken,' licht CIPO-directeur Marja Salman toe. 'Ook de naam van de nieuwe website, www.haagseouderen.nl, spreekt meer tot de verbeelding dan die van de oude, www.cipo.org. Onze site en informatie zijn daardoor makkelijker vindbaar op internet.'

De nieuwe website willen wij onder de aandacht brengen bij zo veel mogelijk 55-plussers uit Den Haag. Daar hebben we uw hulp bij nodig. U kunt de website bij uw achterban onder de aandacht brengen en/of de URL www.haagseouderen.nl als link op uw website plaatsen.

Noot voor de redactie/