Politie Brabant Zuid-Oost

Politie zoekt getuigen van mishandeling man op klaarlichte dag

Heeze, 03-08-2011 o Een Hezenaar is dinsdag in zijn woonplaats door een nog onbekende man op klaarlichte dag mishandeld. Hij reed voorbij in zij auto en zag dat op straat een vrouw werd geschopt en geslagen door een man en schoot te hulp. Plotseling kwam een tweede man aanlopen die de Hezenaar diverse keren in zijn gezicht sloeg.

Een 27-jarige man uit Heeze zag dinsdagmiddag rond 17.00 uur dat op de Pastoor Spieringslaan een vrouw werd geslagen en geschopt door een man. Hij stapte uit zijn auto en riep dat de man moest stoppen met de mishandeling. Hierop begon deze man hem te duwen. Plotseling kwam een tweede man aanlopen die de Hezenaar een aantal keer in zijn gezicht sloeg. Hierdoor liep het slachtoffer een gebroken neus op. Hij is voor behandeling naar het ziekenhuis geweest. Nadat het slachtoffer de man van zich af had geduwd zag hij kans weg te rennen en in zijn auto te stappen.

Signalement

De man die hem heeft geslagen zou op een witte scooter weg zijn gereden. Hij heeft een normaal postuur, een blanke huidskleur, is ongeveer 28 jaar en 1,85 meter lang. Hij heeft kort zwart haar en opvallend zijn de tatoeages op zijn armen. De man droeg gisteren een zwarte spijkerbroek en een zwart T-shirt.

Getuigen gezocht

De politie wil graag in contact komen met de man en vrouw die dinsdagmiddag op deze bewuste straat ruzie met elkaar hadden. Tevens verzoekt zij getuigen van deze mishandelingen of mensen die aan de hand van het signalement de man op de witte scooter herkennen om contact op te nemen met de politie van Heeze via 0900-8844. Natuurlijk is het ook mogelijk om anoniem melding te doen door te bellen naar 0800-7000.