Politie Rotterdam-Rijnmond

Vermist: 11-jarige Nabil Taybi

Datum incident: 03-08-2011 Locatie: Molenlaankwartier Rotterdam - District/dienst: Korps / overig Noord

Datum publicatie: 03-08-2011 14:05

1000_29058_1.jpg

ROTTERDAM - De politie zoekt sinds maandag naar de vermiste Nabil Taybi. Bij de zoektocht vraagt de politie het publiek naar de jongen uit te kijken.

Weggelopen

De 11-jarige Nabil Taybi is maandagmiddag 1 augustus rond vier uur weggelopen vanuit het Molenlaankwartier in Rotterdam-Noord.

Signalement

Nabil heeft een klein postuur; kort donker haar; bruine ogen; en een klein litteken boven zijn wenkbrauw. Hij droeg een driekleurig overhemd (groen, blauw en wit) en onder zijn overhemd droeg hij een rood t-shirt met witte kraag. Daarnaast droeg hij een blauwe spijkerbroek en grijze Nike sportschoenen.

Onderzoek

Nadat de vermissing van Nabil maandagmiddag werd gemeld, is de politie direct een onderzoek gestart. Vermoed werd dat hij per trein naar zijn ouderlijk huis in Gouda zou gaan. De Spoorwegpolitie werd ingeseind. Ook is de route van het station in Gouda naar zijn ouderlijk huis afgezocht.

Diezelfde avond heeft de politie een SMS-alert verstuurd, waarin de politie het publiek vroeg naar Nabil uit te kijken. De foto van Nabil is met signalement geplaatst op de website Missingkids.com. Alle politiewagens in Rotterdam en Gouda kijken naar hem uit.

Oproep

De politie vraagt het publiek uit te kijken naar Nabil Taybi. Als u Nabil aantreft, of anderzijds informatie heeft over zijn verblijfplaats, neemt u dan contact op met de politie Rotterdam-Rijnmond op 0800-6070. 1000_29058_2.jpg