Politie Twente

Rechercheteam doet opnieuw een beroep op getuigen

Rijssen
Het Team Grootschalige Opsporing, TGO Norah, van de politie Twente dat momenteel onderzoek doet naar de toedracht en oorzaak van de dood van een 20-jarige Wierdenaar wil opnieuw een beroep doen op mogelijke getuigen.

De Wierdenaar is op zondag 10 juli jl. overleden aan de gevolgen van een ruzie, die plaatsvond omstreeks 03.45 uur boven in een rokersruimte van een uitgaansgelegenheid in Rijssen.

Specifiek is het team op zoek naar personen, die het rechercheteam van informatie kunnen voorzien over gebeurtenissen, die zich voor de fatale ruzie hebben afgespeeld. Mogelijk hebben er eerder op de avond in of rondom de uitgaansgelegenheid bijvoorbeeld woordenwisselingen, discussies of kleine opstootjes plaatsgevonden. Informatie hierover kan van belang zijn voor het onderzoek van het rechercheteam.

Daarnaast wil het rechercheteam alles weten over hoe de uitgaansavond van het slachtoffer is verlopen. Iedereen die het slachtoffer heeft gesproken of heeft gezien op die avond, binnen of buiten de uitgaansgelegenheid, wordt verzocht om dit te melden bij het rechercheteam.

Getuigen die al gehoord zijn, maar die nog informatie hebben over de uitgaansavond van het slachtoffer of over gebeurtenissen die zich hebben afgespeeld in of rondom de uitgaansgelegenheid worden verzocht om zich opnieuw te melden.

Op ongeveer hetzelfde moment (03.45 uur) van de fatale ruzie in de rokersruimte boven in de uitgaansgelegenheid heeft er buiten in een rokersruimte ook een ruzie plaatsgevonden, waarbij meerdere personen betrokken waren. Over deze ruzie heeft het rechercheteam voldoende informatie verzameld. Getuigen hiervan hoeven zich niet te melden.

Het nadrukkelijke verzoek van het rechercheteam aan mogelijke getuigen is om informatie met je naam en telefoonnummer te mailen naar norah@twente.politie.nl. Leden van het rechercheteam nemen dan telefonisch contact op met de afzender van de mail. Als er getuigen zijn die anoniem willen reageren dan kan dit door te bellen met de CIE (criminele inlichtingen eenheid) via tel. 06-45042232. We verzoeken getuigen om niet te reageren richting het rechercheteam via twitter.