Opnieuw hotelonderscheiding voor alltours

Persbericht van PR Newswire

DUISBURG, Duitsland, August 3, 2011 /PRNewswire/ --

- Los Hibiscos ontvangt felbegeerde Zoover-award

Het Hotel Los Hibiscos aan de Costa Adeje op Tenerife is door de gebruikers van het grootste onafhankelijke hotelwaarderingsportaal van Europa, Zoover, de titel "Recommended 2011" toegekend. Daarmee sleepte de eigenhotelketen van alltours de tweede Zoover-onderscheiding binnen één jaar in de wacht.

"Met de hernieuwde toekenning van de titel zijn we ontzettend blij. Daaruit blijkt dat ons hotelconcept aanslaat bij onze klanten. Want deze onderscheiding hebben we uitsluitend te danken aan hún oordeel. Tegelijkertijd is het voor ons echter ook een stimulans om de hoge kwaliteit van onze eigen hotels nog verder te verbeteren", aldus de algemeen directeur van Alltours, Willi Verhuven. Het Hotel Los Hibiscos (4,5 sterren) is één van de 11 hotels van de allsun-hotelketen, voor 100% een dochteronderneming van alltours. Los Hibiscos, net als alle andere allsun-hotels in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Nederland, kan uitsluitend via alltours worden geboekt. Een paar dagen eerder kon alltours ook al de onderscheiding "Recommended 2011" voor het allsun-hotel Orient Beach in Mallorca melden.

Het waarderingsportaal Zoover is in 23 landen vertegenwoordigd. Vooral bij Nederlandse consumenten is het platform erg populair. Ongeveer 1,3 miljoen hotelbeoordelingen zijn er intussen door klanten geplaatst, die door Zoover verder worden geëvalueerd. Op basis hiervan worden elk jaar in zes categorieën prijzen en onderscheidingen uitgereikt. Dit jaar bestond de keuze uit ongeveer 250.000 accommodaties.

Los Hibiscos kenmerkt zich door comfort, kwaliteit en vriendelijke service. Het resort beschikt over een zwembad in een tropische tuin, een modern wellness- en fitnesscentrum en een Kids Club alltourini, waarin voor kinderen in drie verschillende leeftijdsgroepen wordt gezorgd.

Contactpersoon voor de pers:
alltours flugreisen gmbh
Alexandra Hoffmann
Pressereferentin
Am Innenhafen 8-10
47059 Duisburg
Tel: +49(0)2-03-36-36-204
Fax: +49(0)2-03-36-36-970
E-mail: alexandra.hoffmann@alltours.de

alltours flugreisen gmbh

CONTACT: .