Koert Verbruggen nieuwe Chief Commercial Officer per 1 juni 2011

03/08/2011 09:50

Delta Lloyd Bank

Per 1 juni 2011 is de heer Koert Verbruggen (47) het Directiecomité van Delta Lloyd Bank komen versterken in de functie van Chief Commercial Officer (Commercieel Directeur).

Koert Verbruggen kan bogen op een lange carrière in de banksector. Zijn ervaring en expertise zijn van zeer uiteenlopende aard. Zo was hij in zijn voorgaande werkkringen verantwoordelijk voor de strategische ontwikkeling van distributie, marketing, productontwikkeling en -management en communicatie.

Hij is Master in Toegepaste Economische Wetenschappen en was o.a. lid van het Directiecomité van BKCP en Deutsche Bank in België.

Koert Verbruggen is getrouwd en vader van 4 kinderen, woonachtig in Keerbergen.

Wij zijn ervan overtuigd dat hij een belangrijke bijdrage zal leveren aan de Bank en wensen hem veel succes toe bij de uitoefening van zijn taken en verantwoordelijkheden.

Delta Lloyd Bank N.V.

Raad van Bestuur

Joost L. Melis

Voorzitter

###

MEER INFORMATIE

Delta Lloyd Bank

Piet Verbrugge - CEO Delta Lloyd Bank NV

Jef Vandenbergh - Woordvoerder

Tel. +32 2 229 79 24

E-mail: jef.vandenbergh@dlbank.be

www.deltalloydbank.be

Foto's in hoge resolutie van de heer Verbruggen zijn beschikbaar op https://www.deltalloydbank.be/nl_be/about-us/Press/mediakit.aspx

------

Over Delta Lloyd Bank België NV

Delta Lloyd Bank engageert zich om haar cliënten op een actieve manier bij te staan bij het vertalen van hun dromen naar een realistisch financieel plan. Als relatiebankier bij uitstek biedt de bank een persoonlijke en kwaliteitsvolle dienstverlening aan die tegemoetkomt aan de noden van particulieren, ondernemingen en institutionele cliënten. Delta Lloyd Bank werd gesticht in 2001 en nam in 2005 de bank Private Banking Nagelmackers 1747 over.

Delta Lloyd Bank is een dochteronderneming van Delta Lloyd Groep NV, één van de belangrijkste financiële dienstverleners van Nederland, die noteert op de beurs van Amsterdam. Delta Lloyd Bank beheert een kredietportefeuille van 5,4 miljard euro, 4,5 miljard euro aan deposito's en een buitenbalansportefeuille van 4,26 miljard euro. Vandaag telt Delta Lloyd Bank ongeveer 800 medewerkers, die zowel op het hoofdkantoor in Brussel als in de meer dan 200 kantoren verspreid over heel België werken.

www.deltalloydbank.be

Voor eventuele hyperlinks en bijlagen: Zie het origineel