HNWrecruitment brengt Nieuwe Werkers en werkgevers bij elkaar


Nieuw platform voor werven en selecteren van getalenteerde en gemotiveerde ‘Nieuwe Werkers’

SCHOONREWOERD, 20110803 -- Het Nieuwe Werken is meer dan een hype. Steeds meer organisaties zullen de komende jaren hun werknemers de mogelijkheid geven om tijd- en plaatsonafhankelijk te werken. De manier van werven en selecteren van personeel is echter nog steeds niet wezenlijk veranderd. Het nieuwe recruitmentbureau HNWrecruitment maakt werk van Het Nieuwe Werken met de introductie van een platform voor het werven en selecteren van getalenteerde en gemotiveerde ‘Nieuwe Werkers’ die op zoek zijn naar de juiste balans tussen werk en privé.

De Nederlandse maatschappij verandert in een rap tempo en is inmiddels een maatschappij van Taakcombineerders, zo onderschrijft ook het SER-rapport Tijden van de Samenleving: Het Nieuwe Werken is een middel waarmee een betere arbeidsparticipatie, betere combineerbaarheid van werk en prive en een duurzame economische groei wordt bereikt. 'Begrippen als fulltime of parttime passen niet meer in de arbeidsmarkt anno 2011,' zegt Annemie Schuitemaker van HNWrecruitment. 'Kwaliteit van output levert veel meer rendement dan kwantiteit van uren en aanwezigheid. En zo moet ook de arbeidsmarkt worden benaderd.'

'Het vinden van gemotiveerde Nieuwe Werkers enerzijds en passende Nieuwe Werken-functies anderzijds is echter lastig,' aldus Schuitemaker. Dat is nu juist de expertise van HNWrecruitment: directeuren Nancy Schouten en Annemie Schuitemaker zijn beiden oude rotten in het werving- en selectievak en experts op het gebied van work/life balance. Dat laatste speelt een essentiële rol bij Het Nieuwe Werken. Vanuit hun jarenlange ervaring met Het Nieuwe Werken en vanuit de moedermaatschappij Career & Kids (www.careerandkids.nl) weten Schouten en Schuitemaker als geen ander hoe zij werkgevers kunnen helpen bij de zoektocht naar gepassioneerde Nieuwe Werkers en andersom. Zij beschikken over een groot netwerk en maken gebruik van alle eigentijdse mediakanalen, zoals social media.

Voor Nieuwe Werkers biedt HNW een platform waar werkgevers specifiek naar hen op zoek zijn. Werkgevers vinden via HNWrecruitment de juiste persoon op de juiste plaats op het juiste moment tegen de juiste prijs. Dat maakt de HNW-aanpak uniek. HNWrecruitment is er voor iedereen die volgens Het Nieuw Werken-principe aan de slag wil. Voor mensen die hun vak met passie uitoefenen en organisaties die Het Nieuwe Werken omarmen in hun visie en missie. En geloven in de toegevoegde waarde hierin voor klanten, werknemers en het bedrijfsresultaat.

HNWrecruitment