IQMS meldt een sterk, toekomstgericht midjaarlijks bedrijfsverslag

Meerdere erkenningen door klanten, een prijswinnende nieuwe softwarerelease en een bedrijfswijde uitbreiding zijn van 2011 een voorbeeldjaar aan het maken.

PASO ROBLES, Californië (VS)--(BUSINESS WIRE)-- 20110803 --

IQMS, een leider in het ontwerp en ontwikkelen van software voor grondstofplanning voor productiebedrijven (Enterprise Resource Planning, ERP), kondigde vandaag haar halfjaarlijkse statusverslag voor 2011 aan. Doorlopend aannemen van nieuwe krachten en een bedrijfswijde uitbreiding zetten de toon voor de eerste helft van 2011, met gestadige financiële winst en industrie-erkenning die de weg banen voor een algemeen sterk, klantgericht jaar.

IQMS leverde een geconcentreerde inspanning om haar Europese aanwezigheid te verstevigen in de eerste helft van 2011, door haar wereldwijde personeelsbestand beduidend uit te breiden om op meer effectieve wijze de noden in verkoop, implementatie en ondersteuning van haar Europese klanten te kunnen steunen. In het hoofdvestiging van het bedrijf ervoer IQSM een groei van 34 procent in totaal aantal werknemers in nagenoeg alle afdelingen, inclusief een nieuwe verkoopstaf voor bedrijfsontwikkeling, wat resulteerde in fiscale winsten voor het bedrijf van meer dan 20 procent doorheen verschillende afdelingen in het voorbije 365 dagen in het voorbije jaar.

De eerste helft van 2011 bracht tevens een aantal prijzen mee die werden toegekend aan IQSM en haar klanten. Custom manufacturer, Plastikos, Inc., kreeg de Processof van het Jaar-prijs van het tijdschrift Plastics News toegekend, en Steinwall Scientific, Inc. en About Medical Inc. werden door het tijdschrift Managing Automation erkend als finalisten van PM100, waar Steinwall Scientific Kodak en IBM versloeg door de eer van 'beste presteerder' te behalen. Het tijdschrift Inbound Logistics vernoemde IQMS in de Top 100 Logistics Provider voor 2011 en het meest recent won IQMS de The Stevie’s American Business Award in de categorie voor beste nieuwe productiemiddel van het jaar voor haar laatste softwarevrijgave, EnterpriseIQ 7.8.1.

IQMS’ prijswinnende nieuwe softwarevrijgave werd voorgesteld in maart, met meer dan 900 nieuwe hulpmiddelen en rapporten doorheen alle aspecten van de software met een ontwikkelingsfocus op het leveren aan functionaliteit en efficiëntie. Negentig procent van de updates en aanpassingen die voor de laatste vrijgave werden rechtstreeks ontwikkeld via klanten door het online portaal van IQSM, Community Server. Directe samenwerking met de klant laat IQSM toe nuttige aanpassingen sneller te kunnen leveren, functionaliteit te verhogen en om ten volle gebruik te maken van nieuwe en opkomende industrietechnologieën Een kleine greep uit de verbeteringen omvatten een VIN-generatortoepassing, een mobiliteitstoepassing voor Smartphones en tablets, een webgebaseerd werknemerportaal en sjablonen voor verkoopconfiguraties.

“2011 is tot nu toe een opwindend jaar en we verwachten verdere successen,” zei Randy Flamm, president en oprichter van IQMS. “Onze klanten blijven hun verkoop en productie vermeerderen nu de productie-industrie zich gestaag uit de recessie trekt. In de laatste zes maanden heeft IQSM in zichzelf blijven investeren door uitbreiding van personeel en ontwikkeling, om in staat te zijn onze klanten de best mogelijke producten te leveren wanneer zij dit het meest nodig hebben.”

Over IQMS

Sinds 1989 heeft IQMS ERP-productiesoftware voor de repetitieve-, proces- en discrete industrie ontworpen en ontwikkeld. Vandaag de dag levert IQMS toonaangevende real-time productie-, boekhoudkundige, productiecontrole, kwaliteitscontrole, toeleveringsketen, CRM en eBusiness-oplossingen voor de automobiele, medische, verpakkings-, consumentengoederen en andere productiemarkten. De innovatieve ondernemingssoftwareoplossing met enkelvoudige database, EnterpriseIQ, biedt volledige functionaliteit en oplossingen op maat, ontworpen om op deskundige wijze met de klant mee te groeien. Met kantoren in Noord-Amerika, Europa en Azië, bedient IQMS producenten over de hele wereld.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
IQMS
Daniele Fresca, Director of Marketing
+1 805-227-1122

dfresca@iqms.com