'Thuisblijvers' Castlefest genieten mee dankzij proef met Social Media

Persbericht van Castlefest

De organisatoren van Castlefest starten een proef met de Social Media, Facebook, Twitter en Hyves, om de thuisblijvers mee te laten genieten van wat er op het festivalterrein in Lisse gebeurt.

Van 4 tot en met 7 augustus wordt het terrein bij Kasteel Keukenhof in Lisse opnieuw keer het domein van fantasy- en muziekliefhebbers. Zodra je door de poorten stapt waan je je in een andere wereld waar je volledig jezelf kunt zijn.

Al tijdens de opbouw van het festivalterrein worden liefhebbers, fans en vrienden van Castlefest op de hoogte gehouden van de voortgang door middel van foto's en berichten op de verschillende Social Media. Tijdens het festival wordt de 'thuisblijvers' een kijkje in de keuken gegund met foto's en berichten en korte filmpjes.

Dit alles gebeurt vanuit de Social Media Cockpit. Daar werken verslaggevers, fotografen en redacteuren samen om alles snel en goed op het net te krijgen. De 'thuisblijvers' kunnen op die manier toch meegenieten van de sfeer en de totaalbeleving, waar Castlefest om bekend staat.

Castlefest wordt donderdagavond 4 augustus geopend met de Middeleeuwse opera Cantus Buranus van Corvus Corax. Vrijdag 5, zaterdag 6 en zondag 7 augustus treden vele bands op. Ook geven schrijvers lezingen, vechten ridders en is er ruimte voor rust en bezinning bij de Heidense Bende.

Voor meer informatie over Castlefest kijk op www.castlefest.com.

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.com) en zichtbaar op www.perssupport.nl. Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl

*
*
*
*
*

Links:
http://www.castlefest.nl

Noot voor redacties


Castlefest

Noot voor de red actie,

Razende Robot Reporter