Travel Manager vermijdt creditcard toeslag met nieuwe AirPlus account.

Persbericht van AirPlus International

Innovatieve betaaloplossing voor zakenreizen waarin de belangrijkste voordelen van de klassieke lodge account zijn geïntegreerd.

Amsterdam, 4 augustus 2011 - Voor bedrijven die hun vliegreizen willen betalen met een zakelijke kaart, zonder daarvoor in de toekomst de door luchtvaartmaatschappijen geheven creditcard toeslag te hoeven betalen, is er nu een oplossing:
de nieuwe AirPlus Debit Account is de enige bedrijfsaccount waarvoor op dit moment door Lufthansa alsook door SWISS geen creditcard toeslag wordt belast indien er wordt betaald per kaart. Deze AirPlus-innovatie zal met ingang van 2 november 2011 op de markt komen.

Naast de vrijstelling van deze toeslag biedt de AirPlus Debit Account talrijke voordelen, reeds bekend door de succesvolle "traditionele" bedrijfsaccount, de AirPlus Company Account. Het account kan bij meer dan 250 airlines als betaalmiddel worden gebruikt en ook voor treinbiljetten, huurauto- en hotelboekingen alsmede voor reisagentservices worden ingezet. Daarnaast ontvangen bedrijven desgewenst bedrijfsinterne referentiegegevens zoals bijvoorbeeld kostenplaatsen, personeels- of projectnummers.

Transactiefees worden gedetailleerd weergegeven en de factuurgegevens elektronisch ter beschikking gesteld. Ook kunnen bedrijven voor hun reizigers optioneel kiezen voor een omvangrijke verzekering.

De AirPlus Debit Account wordt bij de reisagent, de bedrijfsinterne reisafdeling, in het online-boekingssysteem of direct bij de serviceverlener gedeponeerd. In tegenstelling tot de AirPlus Company Account, die ook nog steeds beschikbaar is, vindt de afrekening van de AirPlus Debit Account steeds onmiddellijk plaats.

"Wij houden er rekening mee dat binnenkort ook andere airlines, die kosten voor creditcards hebben ingevoerd of van plan zijn deze in te voeren, geen surcharge zullen berekenen voor klanten die gebruik maken van de AirPlus Debit Account ", aldus Lian Wolfs, Directeur van AirPlus in de Benelux. Momenteel voert AirPlus met meerdere airlines gesprekken hierover.

Over AirPlus International
AirPlus is een toonaangevende internationale aanbieder van oplossingen voor het dagelijkse management van zakenreizen. Wereldwijd vertrouwen meer dan 35.000 bedrijven op AirPlus bij het afrekenen en analyseren van hun kosten voor zakenreizen. Onder de merknaam AirPlus International worden de producten en services wereldwijd aangeboden. De AirPlus Company Account is de meest succesvolle betaaloplossing binnen het UATP-netwerk. Meer informatie vindt u via het internet onder www.airplus.com.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl

*

Links:
http://www.airplus.com
Bijlage:
* travel manager vermijdt creditcard toeslag met nieuwe airplus accountpdf




Razende Robot Reporter