Politie Drenthe

Donderdag 4 augustus 2011

Provincie Drenthe, 04-08-2011

Winkeldief steelt luiers

EMMEN Woensdagmorgen heeft de politie een 18-jarige man uit Emmen aangehouden nadat hij was betrapt bij de diefstal van een aantal luiers. Dat gebeurde in een supermarkt aan de Weerdingerstraat. Hij had luiers uit de verpakking gehaald en onder zijn jas gestapt en wilde daarmee de winkel uitlopen.

Aanhouding na mishandeling

ASSEN Woensdagavond heeft de politie een 39-jarige man uit Amsterdam aangehouden op het NS Station. Hij had kort daarvoor zijn ex-vriendin in haar woning opgezocht en mishandeld. De man is ingesloten voor een nader onderzoek.

Politie houdt fietsdief aan

NORG Woensdagavond heeft de politie een 40-jarige man uit Norg aangehouden. Hij wordt ervan verdacht een fiets te hebben gestolen bij een woning aan de Oosterduinen. Kort na de melding van deze diefstal troffen agenten de man in de buurt aan bij zijn woning, waar de fiets ook stond. De man, een veelpleger, is aangehouden en ingesloten voor een nader onderzoek.

Aangehouden na huiselijk geweld

KLAZIENAVEEN Woensdagavond heeft de politie een 48-jarige man aangehouden nadat hij thuis zijn vrouw zou hebben mishandeld. De man is ingesloten en deze zaak wordt opgepakt volgens het protocol Huiselijk Geweld.

Geslipt op de A37

HOOGEVEEN Woensdagavond zijn twee inzittenden van een personenauto op de A37 gewond geraakt, toen hun auto bij het inhalen van een andere auto in de slip raakte. Daarna kwam de auto enkele meters lager naast de weg terecht. De brandweer heeft de auto opengeknipt en de twee mannen uit Coevorden, 29 en 36 jaar oud, zijn naar het ziekenhuis gebracht. De een met vermoedelijk een gebroken sleutelbeen en de ander met rugklachten.