Gemeente Hoogeveen

Hoogeveen genomineerd voor Beste binnenstad

Hoogeveen is in de categorie middelgrote steden genomineerd voor de titel `Beste binnenstad 2011-2013'. De andere genomineerden in deze categorie zijn Goes en Gouda.

Op basis van bereikbaarheid, veiligheid, verblijfsklimaat, vestigingszaken, horeca en samenwerking tussen detailhandel en gemeente zijn uiteindelijk de genomineerden geselecteerd. Bijzonder aan deze verkiezing is dat de prijs wordt uitgereikt namens de winkeliers van Nederland. Winkels en binnensteden zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Het winnen van de titel `Beste Binnenstad' levert landelijke erkenning op. Winnaars van eerdere edities trekken naar aanleiding van de titel extra bezoekers naar hun stad en talloze initiatieven worden ontplooid. Bovendien kan de winnaar twee jaar lang het logo `Beste Binnenstad 2011-2013' gebruiken.
De stappen die gemeenten de laatste twee jaar hebben gezet om de binnenstad aantrekkelijk te maken, zijn doorslaggevend. Daarbij wordt nadrukkelijk gelet op de onderliggende visie en de wijze waarop wordt samengewerkt tussen winkeliers en gemeente.
De winnaar wordt 6 oktober in Madurodam bekend gemaakt. Klik hier voor het persbericht van Detailhandel Nederland, de organisator van deze verkiezing

Klik hier voor de website.

Zie het origineel