Gemeente Binnenmaas

Analysedocument Centrumplan s-Gravendeel

04-08-2011

De gemeente Binnenmaas, stichting HW Wonen, Ondernemingskring s-Gravendeel en MKB Vastgoed Plan B.V. onderzoeken samen de ruimtelijke en financiële haalbaarheid van een centrumplan voor s-Gravendeel.

Als eerste stap is een analysedocument opgesteld om de randvoorwaarden en uitgangspunten voor de ontwikkeling van een centrumplan voor s-Gravendeel in beeld te brengen. Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Binnenmaas heeft dit analysedocument op 26 juli jl. vastgesteld.

Het centrumplan moet nu verder worden uitgewerkt. Om bewoners van het centrumgebied en belanghebbenden te informeren over het haalbaarheidsonderzoek organiseert de gemeente in september bijeenkomsten. Bewoners en belanghebbenden ontvangen te zijner tijd hierover meer informatie en een uitnodiging.

Wie geïnteresseerd is kan het analysedocument downloaden op Actueel/Projecten/Centrumplan s-Gravendeel. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u contact opnemen met de heer P. Bakker of mevrouw M. Filak op telefoonnummer 078 - 676 44 33.