Gemeente Lansingerland

RSS

Werkzaamheden Götzenhainsingel

Aannemingsbedrijf Van der Meer is inmiddels ruim twee maanden aan het werk aan de Götzenhainsingel en de parkeerplaats van Sportveld Merenveld in Bleiswijk. Wij informeren u dan ook graag over de huidige stand van zaken.

Parkeerplaats Götzenhainsingel
De vergrootte en vernieuwde parkeerplaats aan de Götzenhainsingel was afgelopen maand alvast geopend voor bezoekers. Tot afgelopen week vonden er nog wel enkele afrondende werkzaamheden plaats. De parkeerplaats is nu helemaal klaar.

Werkzaamheden Gotzenhainsingel

Hoofdentree sportpark Merenveld
De riolering bij de hoofdentree van Sportpark Merenveld is vervangen, door de weersomstandigheden is er echter wel vertraging opgelopen binnen deze fase. Volgens de geactualiseerde planning zijn de verharding bij de hoofdentree eind augustus, week 34, voltooid. De vertraging binnen deze fase heeft geen invloed op de planning van andere fasen.

Götzenhainsingel
Momenteel is de aannemer bezig met het vernieuwen van het noordelijke deel van de Götzenhainsingel. Het noordelijke deel loopt vanaf de Kastanjelaan tot voorbij de eerste inrit van de parkeerplaats. Halverwege week 32 is het noordelijke deel gereed. De omleidingen worden dan omgelegd, zodat aansluitend kan worden gestart met het opbreken en vernieuwen van de verharding van het zuidelijke deel van de Götzenhainsingel, het deel grenzend aan de Merenweg.

In week 33 vindt het open tennistoenooi van L.T.V. Bleiswijk plaats. Tijdens het toernooi is de grote parkeerplaats aan de Götzenhainsingel bereikbaar via de Lijsterlaan en Kastanjelaan.

Wij hopen dat de overlast tot op heden beperkt is gebleven en dat dit ook bij de vervolgwerkzaamheden het geval is. Hebt u nog vragen tijdens de verdere uitvoering, dan kunt u contact opnemen met de heer Willem de Graaff van de gemeente Lansingerland. Hij is te bereiken op het telefoonnummer (010) 800 40 00.