Aanstelling nieuwe Financieel Directeur Vancis B.V.

Persbericht van Vancis B.V.

Amsterdam, 3 Augustus 2011

Met ingang van 1 augustus 2011 is drs. W.H.M. Blom RC aangetreden als Financieel Directeur bij Vancis B.V. Zijn werkzaamheden hebben primair betrekking op invulling geven aan het Financieel beleid, HR en Facilities.

Vancis B.V. haalt met de heer Blom een zeer ervaren financieel directeur binnen. De heer Blom heeft onder andere management- en directiefuncties vervuld bij ING Groep en Qurius N.V. en is door zijn uitgebreide ervaring uitstekend toegerust om Vancis B.V. te begeleiden in de continue groei die het bedrijf doormaakt en een verdere bijdrage te leveren aan de financiële aspecten van de bedrijfsstrategie.

Vancis-directeur dr.ir. Anwar Osseyran is zeer verheugd over het aantreden van drs. Willibrord Blom RC als Financieel Directeur. "De snelle groei van omzet en winst van Vancis vereist de versterking van onze management team met een ervaren CFO. Wij kunnen de capaciteiten van Willibrord heel goed gebruiken".

Over Vancis B.V.
Vancis Advanced ICT Services is in 2008 opgericht als dochteronderneming van SARA Reken- en Netwerkdiensten. Vancis levert ICT-diensten en -producten aan bedrijven, universiteiten en onderwijs- en zorginstellingen. Vancis B.V. benut de bij SARA aanwezige kennis en ervaring en maakt gebruik van de datacenters en ICT-infrastructuur van SARA. Voor SARA is Vancis een mogelijkheid om een technology transfer tot stand te brengen. Hierdoor komen de kennis en expertise van SARA beschikbaar voor grotere groepen afnemers. Vancis is in staat om in te spelen op marktontwikkelingen en kan een flexibele opschaling van de diensten realiseren.

*




Razende Robot Reporter