Hoe kom je veilig de muggenplaag door?

Persbericht van USP Marketing PR

Muggenplaag op komst in Nederland

Almere, 3 augustus 2011 - Onderzoeksinstituut Alterra kondigde gisteren een muggenplaag aan die het je de laatste zomerweken van dit jaar erg vervelend kan gaan maken. Door de natte juli maand en de afgelopen warme dagen hebben de muggenlarven een uitstekende overlevingskans. Hoe ga je deze muggenplaag te lijf? En is het gevaarlijk? Handige tips en onmisbare producten om slapeloze nachten en oncharmante bulten te voorkomen.

Spray away
Het is nog steeds het sterkste en beste middel om muggenprikken te voorkomen: DEET. De werkzame stof is voor muggen zo onaangenaam dat ze er ver bij uit de buurt blijven. In Nederland is een lagere concentratie DEET voldoende, bijvoorbeeld de Care Plus(R) Anti-Insect DEET gel 30%. Overgevoelig voor DEET? Kies dan voor de producten uit de Care Plus Natural lijn. Deze 'bio-producten' zijn geschikt voor een gevoelige huid, veilig voor gebruik tijdens de zwangerschap en geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Dankzij de toevoeging van Citriodiol houdt het naast muggen ook teken, zandvliegen en midges op afstand. Voor kinderen heeft Care Plus Anti-Insect for Kids, te gebruiken vanaf 2 jaar.

Onder de klamboe
Wil je gegarandeerd zijn van een goede nachtrust zonder vervelende muggen? Hang dan een muskietennet of klamboe boven je bed. Ook bij baby's is dit een slimme oplossing, omdat zij nog te klein zijn voor anti-muggenspray. Alle Care Plus(R) Muskietennetten zijn ontworpen in het eigen atelier en worden vervaardigd onder de strengste kwaliteitsnormen. Het hoogwaardig multivezel heeft garandeert een lange levensduur. Bovendien ziet zo'n klamboe boven je bed er prachtig uit.

Meten is weten
Care Plus wil van jou graag weten welke mug waar voorkomt en welke anti-muggenspray daar het beste werkt. Daarom is er via Twitter en Facebook een actie gestart. Kom je in Nederland een mug tegen die jouw nachtrust probeert te verstoren? Maak dan een foto, vermeld de plaats waar je de mug hebt gespot, breng ons op de hoogte via Twitter (@CarePlusNL) of Facebook (facebook.com/careplus) en je ontvangt een gratis flesje Care Plus(R) Anti-Insect DEET gel 30%. Blijf je niet in Nederland deze zomer maar reis je naar één van de volgende landen, Indonesië, Cura(cc)ao, Suriname, Zuid-Afrika, Kenia, Spanje, Italië, Brazilië, India of Cuba? Neem dan contact op met Care Plus voor een gratis test set met een product uit de DEET, Natural én Kidslijn. Laat ons achteraf weten welke voor jou het beste werkte, zodat wij andere reizigers nog beter kunnen adviseren.

De anti-insect producten van Care Plus(R) zijn verkrijgbaar in de webshop www.careplusshop.eu/, bij diverse drogisterijen (bv. Etos) en in de buitensportwinkels.

Over Tropenzorg(R) en Care Plus(R)
Tropenzorg is al sinds 1992 dé specialist op het gebied van gezond en veilig reizen. Het is de enige organisatie gespecialiseerd in adviezen, lezingen en opleidingen die bijdragen aan de gezondheidsbescherming van reizigers. Deze kennis wordt gebruikt bij het ontwikkelen van de producten onder de naam Care Plus(R). Deze producten zijn zeer nuttig voor wie verre, tropische reizen maakt, maar ook voor de vakantieganger in Europa of gewoon thuis in Nederland. Op www.tropicare.eu vind je meer informatie over Tropenzorg(R), het assortiment en reis- en gezondheidsadviezen, zoals up-to-date informatie over heersende ziektes in het buitenland. De uitgebreide serie producten van Care Plus(R) beschermt je tegen o.a. stekende insecten, de zon, slechte hygiënische omstandigheden en vervuild drinkwater. Op de vernieuwde website www.careplus.eu vind je het assortiment en bijbehorende informatie.




Razende Robot Reporter