Gemeente Harenkarspel


Stuurgroep HSZ benoemt ir. C.J. (Kees) Vriesman als voorzitter

De heer Kees Vriesman is de nieuwe voorzitter van de stuurgroep voor de gemeentelijke herindeling HSZ. De stuurgroep is verheugd te kunnen melden dat de bestuurlijk zeer ervaren Kees Vriesman heeft ingestemd met zijn voorzitterschap.

Kees Vriesman (66) woont in Hippolytushoef. Hij was ondermeer directeur van Staatsbosbeheer en directeur-generaal RO bij het ministerie van VROM. Daarnaast heeft hij directiefuncties bekleed in het bedrijfsleven, de bouw en de financile wereld. In onze regio was zijn meest recente functie het waarnemend burgemeesterschap van Den Helder (2009). Vriesman vervult tevens enkele commissariaten en bestuurlijke functies.

De samenstelling van de stuurgroep is nu als volgt: Kees Vriesman, voorzitter, burgemeester Marian Dekker (Zijpe) economisch ontwikkelingsprogramma Kop van Noord-Holland en stuurgroep Kop van NH, burgemeester Gerrit Westerink (Schagen) organisatieontwikkeling en personeel, burgemeester Evert Vermeer (Harenkarspel) communicatie in- en extern en huisstijl, wethouder Rens Cappon (Harenkarspel) financin, ICT en 1^e begroting, wethouder Jan Bouwes (Schagen) visie, missie en profiel van de nieuwe gemeente en wethouder Piet Marees (Zijpe) huisvesting, naamgeving en verbonden partijen.



Gemeente Harenkarspel
Gemeentehuis :
Oostwal 2,
1747 EZ Tuitjenhorn
Postbus 10,
1749 ZG Warmenhuizen
Telefoon 0226-396600