Stadsdeel Amsterdam-Noord

Zomerhulp bij vinden juiste MBO-opleiding

4 augustus 2011

Je wilt in september best weer naar school maar je weet niet hoe? Er is hulp! Tussen 9 en 30 augustus staat er elke dinsdag op het Buikslotermeerplein een caravan met informatie. Hij staat bij de V&D, van 15.00 uur tot 18.00 uur.

Er zijn mensen die je begeleiden naar de juiste MBO-opleiding. Je kunt er ook via internet een coach raadplegen. Als je vragen hebt op een ander gebied, dan wijzen deze professionals je de weg. o Kijk ook op de website: amsterdam.nl/kiesjembo. o Volg ons op Twitter: #kiesjembo. Of op Facebook: kies je mbo.

Aanmelden in de zomervakantie

De hogescholen ROC/ASA en ROC van Amsterdam hebben deze zomer personeel ingezet. Zo kun je nu al bellen en je aanmelden. Na de zomervakantie volgt de officiële inschrijving. Zorg dat je erbij bent!

Campagne tegen schooluitval

De caravan is onderdeel van de campagne I'm In. "Je kans op een goede baan wordt twee keer zo groot als je minimaal MBO diploma hebt op niveau twee, wist je dat? Wij bieden je alle hulp die je nodig hebt om je papieren te halen", zegt portefeuillehouder onderwijs, Coby van Berkum.
Een goede baan....Are you in?

Meer weten of meer hulp?

o ROC/ASA: www.rocasa.nl
o ROC van Amsterdam: www.rocva.nl/mbo
o Stadsdeel Noord: www.noord.amsterdam.nl of 14020 o Gemeente Amsterdam: www.amsterdam.nl/kiesjembo o www.mbostad.nl

Of bel de advieslijn: 0900-9599.