Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

GIMEG KIEST VOOR CENTRIC TRADEWORLD OP BASIS VAN MICROSOFT DYNAMICS AX

Gouda, 4 augustus 2011 - Gimeg heeft recentelijk het contract ondertekend voor de implementatie van Microsoft Dynamics AX in combinatie met Centric TradeWorld, de branchespecifieke oplossing van Centric voor de (importerende) groothandel.

Gimeg richt zich op expansie en heeft daarom behoefte aan meer informatie en een snellere verwerking van de bedrijfsprocessen. Met Centric TradeWorld op basis van Microsoft Dynamics AX is het seizoenbedrijf in staat snel de juiste beslissingen te nemen over de voorraadposities in de supply chain. Ook ondersteunt het de wensen van Gimeg op het gebied van buitenlandse talen en wetgeving, EDI, retouren en reparatie, mobiel WMS en CRM.

Gimeg kiest voor Centric vanwege de uitstekende brancheoplossing en haar goede ervaringen met de IT-leverancier.

Microsoft Dynamics AX
Microsoft Dynamics AX is een moderne, flexibele en schaalbare ERP-oplossing en onderdeel van het Centric TradeWorld-portfolio. Met TradeWorld biedt Centric voor de groothandel een standaard branchemodel dat snel, nauwkeurig en tegen een lage investering geïmplementeerd kan worden. De implementatiemethodiek is gebaseerd op de Sure Step-methodiek van Microsoft; een methode met templates en hulpmiddelen voor een snelle en betrouwbare implementatie.

Over Gimeg
Gimeg is een voorraadhoudende groothandel in de camping-, caravan- en camperbranche. De onderneming is sinds 1964 gevestigd op industriegebied Ouderijn in De Meern en heeft een zelfstandige vestiging te Aalst (België). Met circa 6.000 m2 magazijn in Nederland en 2000 m2 in België verzorgen zij de opslag van circa 9.000 artikelen. Gimeg onderscheidt zich in de markt door een breed assortiment, kwaliteitsproducten, gerenommeerde leveranciers en de kennis en inzet van medewerkers.

Over Centric Supply Chain Solutions
Het cluster Centric Supply Chain Solutions voorziet retailers, logistiek dienstverleners, transporteurs en groothandels van moderne ICT-oplossingen. Centric biedt producten en diensten op het gebied van enterprise resource planning, instore automation, point-of-sale, supply chain management, fleetmanagement, transportmanagement, warehousemanagement, businessintelligence, business collaboration & integration, customer relationship management, e-business & e-commerce en mobility.


Ingezonden persbericht