Enorme investeringen uit het verleden afgeschreven


Zorghotel Egbertsduin wordt omgebouwd tot luxe Welness-strandresort

SCHIERMONNIKOOG, 20110804 -- De Frans / Nederlandse ontwikkelaar Martin Pecheur Immobilier gaat deze winter het recent aangekochte Zorghotel Egbertsduin op Schiermonnikoog ombouwen tot een luxe Welness-strandresort.

Ronald van Manen, direkteur: "We hebben getracht de oude bedrijfsvoering, zorghotel, voort te zetten, mede gezien ook de enorme investeringen die in het verleden hiervoor gedaan zijn. Echter in het huidige economische klimaat blijkt dat voor dit type exploitatie geen budgetten meer beschikbaar zijn bij de zorginstellingen". Het maken van een Welness-resort was daarop het meest voor de hand liggend alternatief.

Het nieuwe complex bestaat uit een 40-tal luxe appartementen met volop eigen voorzieningen en een groot wellnessprojekt met onder ander binnenzwembad, jacuzzi’s en sauna. Oplevering is voorzien in het voorjaar 2012. Voor het beheer van het Welnessprojekt wordt nog gepraat met verschillende gerenommeerde exploitanten.

Het resort is ideaal gelegen tussen het dorp Schiermonnikoog en het strand. Beiden zijn op loopafstand makkelijk bereikbaar. De appartementen zijn vanaf heden ook beschikbaar voor de verkoop en vormen door de exclusieve ligging en inrichting en de goede verhuur- en gebruiksmogelijkheden een goede belegging.

Ontwikkelaar Martin Pecheur Immobilier is actief in de overname van vastgelopen onroerend goed projekten in zowel Nederland als Frankrijk en in de referentielijst komen prestige projekten voor als “Golf de Gassin” (exclusief golfresort Saint Tropez) en “Golf- en villaresort Harderwold” (golf en waterresort is samenwerking met Jan des Bouvrie). Meer informatie vindt u op www.egbertsduin.eu en www.martinpecheur.eu of bij Ronald van Manen op 0033.68000.4666