Datum Dance Valley Festival 2011 bekend: zaterdag 6 augustus 2011

05/11/2010 11:18

UDC Events

Zojuist maakt UDC Events bekend dat de 17e editie van Dance Valley festival op zaterdag 6 augustus 2011 in Velsen Valley Spaarnwoude zal plaatsvinden. Met deze datum kiest UDC daarmee opnieuw voor de traditionele eerste zaterdag van augustus.

Festival agenda

In 20 jaar tijd heeft de dance scene zich enorm ontwikkeld. Dance Valley Festival neemt daar onveranderd de plek in van het beste, grootste en meest veelzijdige electronische muziek festival van het jaar. Ook deze zomer ontving het festival weer lovende kritieken en was het festival de verrassing van het jaar. Door de bezoekers werd de fantastische en saamhorige sfeer geroemd en werd de 16e editie door hen uitgeroepen tot een van de beste ooit. Met het vroege bekendmaken van de datum biedt Dance Valley haar bezoekers de mogelijkheid om de (dance)festival zomer zo efficiënt mogelijk in te plannen.

Start kaartverkoop 18 november a.s.

Met respect voor het gevoel , datum en bezoekers zal Dance Valley Festival op 6 augustus 2011 heel veel nieuwe en oude fans verrassen. De kaartverkoop van het dance event zal op 18 november aanstaande aanvangen middels een unieke actie. Met de feestdagen in aantocht stelt UDC een beperkt aantal kaarten beschikbaar voor snelle beslissers en trouwe bezoekers, welke volgens 'wie het eerst komt, het eerst maalt principe' met een aantrekkelijke korting aangeschaft kunnen worden. Meer informatie over de actie volgt op 18 november. www.dancevalley.com





http://www.dancevalley.com