Kaartverkoop Dance Valley 2011 start 18 november met early bird actie

09/11/2010 18:00

UDC Events

5000 tickets met speciale korting

Op 6 augustus 2011 is het zo ver. Dan strijkt Dance Valley Festival weer neer in Velsen Valley, de beroemde vallei van recreatiegebied Spaarnwoude. Dance Valley Festival vindt in 2011 opnieuw plaats op de eerste zaterdag van augustus. Meer dan 50.000 bezoekers zullen die dag genieten van elkaar, het festival en weergaloze optredens van alleen de allerbeste DJ 's en live acts ter wereld. De kaartverkoop van Dance Valley 2011 start op 18 november middels een unieke Early Bird actie.

Vriendenvoordeel

Voordeel voor vrienden en vroege vogels, dat is het motto van de early bird actie. Vorig jaar was Dance Valley Festival een groot succes en ook dit jaar verwacht de organisatie weer een massale opkomst van dance liefhebbers uit binnen- en buitenland. Met de vroege vogel actie wil organisator UDC vooral haar trouwe aanhang en fans een dienst bewijzen. Maar ook de nieuwe bezoeker en de snelle beslissers kunnen vanzelfsprekend gebruik maken van de ruim 20% korting die UDC vlak voor de feestdagen in het vooruitzicht stelt.

Early Bird tickets

De speciale Dance Valley 2011 early bird tickets zijn uitsluitend online verkrijgbaar via www.dancevalley.com. Per persoon zijn maximaal 2 tickets beschikbaar. UDC voorziet grote belangstelling voor de early bird tickets en raad belangstellenden aan snel te reageren om te profiteren van het aanbod. Zodra de speciale tickets zijn uitverkocht start de verkoop van reguliere kaarten. De prijs van reguliere Dance Valley Festival 2011 tickets zijn online verkrijgbaar via www.dancevalley.com. Offline zijn de reguliere tickets verkrijgbaar via de Primera filialen. Meer informatie over de speciale Dance Valley 2011 early bird actie is vanaf 18 november beschikbaar op www.dancevalley.com .





http://www.dancevalley.com