Kras & Win Tickets voor Dance Valley of Dutch Valley

Persbericht van PFL Beheer B.V.

Win tickets voor Dance Valley of Dutch Valley met de speciale krasloten die je krijgt, bij besteding van minimaal E15, bij een groot aantal winkels en horeca in IJmuiden aan Zee.

Op zaterdag 6 augustus barst Dance Valley los in de Velsen Valley in Spaarnwoude. De week erna gaat het 13 augustus opnieuw los tijdens Dutch Valley Festival een nieuw festival met alleen de allerbeste artiesten en bands van eigen bodem. Van Rock tot Nederpop, van Après Ski tot Megapiraat, Hip Hop tot Hollandse Helden, Goud van Oud tot Smartlap en alle stijlen die het Nederlandse product rijk is. Om dit allemaal mogelijk te maken werkt de organisatie van beide festivals nauw samen met de gemeente Velsen.

Speciale Actie Kras & Win
Dit jaar maak je niet alleen kans op een ticket voor Dance Valley, maar ook voor het gloednieuwe evenement Dutch Valley. Begin volgende week bieden de deelnemende winkeliers en horecaondernemers het publiek bij minimaal E15 bestedingen een speciaal Dance Valley / Dutch Valley kraslot. Kras de drie vakjes open en wie weet heb jij wel een gratis ticket voor één van de twee festivals in handen. In de ramen van de deelnemende winkels en horecazaken hangen posters om aan te tonen dat de ondernemer mee doet aan de actie.

Deze actie is onderdeel van de wens van de gemeente Velsen om de evenementen in Velsen beter te benutten voor zowel de promotie van de gemeente Velsen, als het vergroten van de economische spin off. De gemeente heeft hiertoe MKB IJmond, Horeca Nederland afdeling Velsen en de winkeliersvereniging IJmuiden in contact gebracht met de organisatie van Dance Valley en Dutch Valley. Hieruit is onder andere deze actie voortgekomen.

Deelnemende gebieden
Niet alleen IJmuiden aan Zee doet mee met de kraslotenactie. De deelnemende winkelcentra zijn: IJmuiden centrum en Kennemerlaan, Driehuis, Santpoort Noord, Velserbroek, Velsen Noord en IJmuiden aan Zee (het strand en boulevard).

Meer informatie
Dance Valley Festival vindt op zaterdag 6 augustus plaats in de Velsen Valley in Spaarnwoude. Voor meer info en tickets, surf je naar www.dancevalley.nl.

Dutch Valley Festival vindt op zaterdag 13 augustus plaats in de Velsen Valley in Spaarnwoude. Voor meer info en tickets, surf je naar www.dutchvalleyfestival.nl.

Voor meer informatie over wat er te doen is in Velsen, surf je naar www.toerismevelsen.nl.

Links:
http://www.dancevalley.com



Razende Robot Reporter