"Ja, ik wil" op Dance Valley - Trouwen op Dance Valley is een feit

Persbericht van PFL Beheer B.V.

Officiële ambtenaar van de burgerlijke stand Velsen paraat op 6 augustus a.s.
1e keer officieel trouwen op een festival

Een heuvelachtig groendecor dat een buitenaardse trouwplaneet doet vermoeden? Elkaar de ring om schuiven, terwijl de beats van jullie favoriete Dj de versnelde hartslag volgen? Trouwen in een grote opblaasbare kerk in het bijzijn van de burgervader van Velsen? Een eerste dans met je kersverse echtgenoot/echtgenote in de grote vallei? Een intiem eigen feestje bouwen tussen tienduizenden lachende en dansende Dance Valley figuranten? Je ouders en schoonouders eindelijk kunnen overtuigen van het feit dat elektronische muziek pure magie is?

Eeuwige trouw op Dance Valley
Wat vorig jaar als een grap begon, is dit jaar realiteit geworden; trouwen tijdens Dance Valley met al jullie lieve familieleden en vrienden. De huwelijken worden officieel voltrokken door een buitengewoon ambtenaar burgerlijke stand van de Gemeente Velsen - in het bijzijn van de burgemeester. De buitengewoon ambtenaar burgerlijke stand verzorgt het ceremoniële gedeelte, waarna de burgemeester het resterende programma voor zijn rekening neemt.

Naast een BABS - buitengewoon ambtenaar burgerlijke stand - en de burgemeester zal er ook een begeleider aanwezig zijn. Deze zal zorg dragen voor praktische zaken; meenemen van de stukken, zitplaatsen getuigen, zitplaatsen ouders en vrienden, welkomstwoord, ringen, etc.

THEMA'S EN VIP
De trouwerij op Dance Valley wordt geheel verzorgd. De bruid kan kiezen uit verschillende themajurken en de bruidegom uit themapakken: Traditioneel, Las Vegas, History, Fantasy en Dance Valley stijl. De koppels mogen 20 gasten meenemen naar hun trouwerij.

Het huwelijk is officieel en dus ook bindend. Met een limousine wordt men naar het festivalterrein gebracht en hier wordt men opgewacht door de crew van Dance Valley. Zij verzorgen de kleding, styling etc. Van de koppels en eventueel het gehele gezelschap. Alles is mogelijk!

Aanmelden
De koppels kunnen zich aanmelden via het e-mailadres info@udc.nl. De gegevens die moeten worden opgestuurd zijn: volledige voornamen, achternaam, geboortedatum, woonplaats, adres, telefoonnummer, nationaliteit en e-mailadres. Het is belangrijk dat er contact met de koppels opgenomen kan worden. Ook moeten koppels een reden geven waarom juist zij op Dance Valley mogen trouwen.

Er kunnen maximaal twee huwelijken plaatsvinden op Dance Valley en de officiële huwelijken worden vanaf 13.00/13.30 uur tot 16.00 uur voltrokken. De (origineelste!) aanmeldingen dienen voor vrijdag 1 juli 2011 binnen te zijn bij UDC.

DANCE VALLEY FESTIVAL
Datum: zaterdag 6 augustus 2011
Lokatie: Velsen Valley
Tijd: van 12.00 uur tot 23.00 uur
Tickets: zijn verkrijgbaar via www.dancevalley.com

Links:
http://www.dancevalley.com



Razende Robot Reporter