Artis

zaterdag 6 augustus 2011
17:00 - het veldje bij de Pampa
ZOOmeravond
Theater Terra werd opgericht door artistiek leider Theo Terra en staat al jaren bekend als een Nederlands gezelschap dat zich aan de top van het internationale jeugdtheater bevindt.

Met poppen en objecten, en met acteurs, poppenspelers en zangers maakt Theater Terra visueel theater met veel humor en poëzie. De laatste jaren werden diverse beroemde boeken met zeer veel succes bewerkt tot muzikaal theater. Daarnaast maakt Theater Terra ook regelmatig kleinere, intiemere voorstellingen.

Theater Terra is niet alleen succesvol in Nederland en België, ook in de Verenigde Staten, Canada, Rusland, Italie, Frankrijk, Oostenrijk, Spanje, Duitsland, Japan en China worden de voorstellingen met groot enthousiasme ontvangen.

Door de jaren heen heeft Theater Terra veel waardering voor haar werk ontvangen. De groep ontving voor de voorstelling `Zwanendons' de Hans Snoekprijs, de hoogste onderscheiding in het Nederlandse jeugdtheater. `Kleine Ezel' won een Zilveren Krekel en `Kikker` en `Kikker En Zijn Vriendjes' wonnen allebei een Johnny Kraaijkamp Musical Award. Naast bekende familievoorstellingen, maakt Theater Terra ook kindervoorstellingen.