Politie IJsselland

|Apeldoorn - Winkeldieven aangehouden | | Op vrijdag 5 augustus heeft de politie twee mensen verhoord over winkeldiefstal. Een 54-jarige vrouw uit Apeldoorn werd 's ochtends bij een supermarkt op winkelcentrum de Eglantier betrapt. Een 79-jarige man uit Apeldoorn liep 's middags bij een supermarkt aan de Adelaarslaan tegen de lamp. In beide gevallen probeerde men levensmiddelen weg te nemen.

De 54-jarige vrouw werd 's ochtends door winkelpersoneel betrapt. De alarmeerde agenten kwamen ter plaatse en hebben haar aangehouden. Ook de 79-jarige man werd door winkelpersoneel betrapt. Hij is ook overgedragen aan de politie en voor verhoor overgebracht naar het politiebureau. De politie maakt proces-verbaal op.

2011108201 / 2011108368

|     |Apeldoorn - Valse naam opgeven komt jongen duur te staan  |
Een 23-jarige Apeldoorner dacht in de nacht van vrijdag op zaterdag 6 augustus agenten te slim af te zijn door een valse identiteit op te geven. Omdat de agenten deze gegevens verifiëren viel de man door de mand. Hij is aangehouden en kreeg meerdere bekeuringen.

Agenten kregen rond 01.15 uur een melding dat er aan de Paslaan in Apeldoorn een groepje stond die zich luidruchtig gedroeg. Toen de agenten ter plaatse kwamen zagen zij dat één van de mannen drank dronk. Toen zij hem hiervoor wilden bekeuren gaf de man valse identiteitsgegevens op. De Apeldoorner is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Nadat de agenten zijn werkelijke identiteit hadden vastgesteld kon hij weer gaan. Hij kreeg wel drie bekeuringen mee, één voor drinken op straat, één voor het opgeven van valse gegevens en één voor het niet bij zich hebben van het verplichte legitimatiebewijs.

2011108593

EINDE BERICHTEN


---

(

(

---- --