Politie Gelderland-Zuid

Man steekt café-eigenaar

Heumen, 06-08-2011 o Een 65-jarige eigenaar van een café in Heumen is vrijdagavond gewond geraakt nadat hij door een bezoeker met een mes was gestoken. De verdachte is aangehouden.

Rond 23.30 die avond kreeg de politie een melding van een steekpartij in een café aan de Rijksweg in Heumen. Ter plaatse werd de eigenaar van het café gewond aangetroffen. Hij is overgebracht naar het UMC St.Radboud in Nijmegen.
Uit verklaringen van getuigen bleek dat een 48-jarige inwoner van Malden zich die avond vervelend had gedragen in het café. Uiteindelijk was hij door de eigenaar buiten gezet. Korte tijd later kwam de man terug met een mes en stak daarmee in op de café-eigenaar. Hij bleek door twee familieleden weer naar het café te zijn teruggebracht.

Door meerder politie-eenheden werd direct naar de verdachte gezocht. Hij kon korte tijd later in zijn woning in Malden worden aangehouden. Ook de familieleden die hem met het mes naar het café hadden gebracht zijn aangehouden. Het betreft vrouwen van 23 en 26 jaar oud uit Molenhoek (Lb).

Door de afdeling Forensische Opsporing is ter plaatse sporenonderzoek verricht. De recherche is bezig met het verhoor van de verdachten en getuigen.
(03)

Laatst gewijzigd 06-08-2011 11:04 | © Regio Gelderland-Zuid |