Politie Zeeland


---

1277-2011. Aanhouding in Vlissingen
Politie Zeeland heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een jongen aangehouden wegens het schijnen met een laserpen op mensen.
Zaterdag tussen 03.20 uur en 03.55 uur werd gesignaleerd dat er mensen en gebouwen beschenen werden op het Bellamypark met een laserpen.
De politie heeft hierop één verdachte, een 17-jarige Vlissinger, angehouden. De jongen heeft afstand gedaan van de laserpen en is rond 05.15 uur weer heengezonden.

1278-2011. Rijontzegging van 5 uur in Kloosterzande
Politie Zeeland trof afgelopen nacht rond 02.00 uur een personenauto aan zonder bestuurder midden op de rijbaan in de Cloosterstraat in Kloosterzande.
De bestuurder is even later lopend aangetroffen en is aangehouden.
De 50-jarige man uit de gemeente Hulst wordt ervan verdacht tegen een geparkeerde auto te zijn gebotst in de Cloosterstraat. De linkerachterzijde van deze auto is geheel vernield.
Een blaastest wees uit dat de 50-jarige onder invloed van alcohol verkeerde. Hij kreeg hiervoor een rijonzegging van 5 uur.

1279-2011. Auto in beslag genomen in Dreischor
Politie Zeeland heeft een personenauto in beslag genomen van een 34-jarige inwoner van Zonnemaire.
De man bestuurde slingerend onder invloed van alcohol zijn voertuig en werd opgemerkt door een vrouw die dit melde bij de politie. De vrouw volgde de man in haar auto en gaf de route die de man volgde door aan de politie. De politie kon de man staande houden in de Gaanderseweg in Dreischor. De man bleek ruim 3x de toegestane hoeveelheid alcohol te hebben genuttigd en kon geen rijbewijs tonen. Hierop is zijn auto in beslag genomen

Aanvulling bericht 1273. Melding geweldsdelict Nieuwdorp
De aangehouden man is een 39-jarige man de gemeente Borsele. De man is in verzekering gesteld.





Politie Zeeland