Jupiler League voortaan te zien bij brabant10


BREDA, 20110804 -- Brabant10 gaat vanaf zaterdag 6 augustus samenvattingen uitzenden van wedstrijden uit de Jupiler League. De nadruk ligt hierbij op wedstrijden van de vijf Brabantse clubs. De zender heeft ook de rechten voor het uitzenden van live-wedstrijden.

De uitzendingen beginnen zaterdag 6 augustus, de dag na de competitiestart van het nieuwe voetbalseizoen. Iedere zaterdag vanaf 12:00 uur tot zondag 19:00 uur worden de samenvattingen om het uur uitgezonden. Voor alle liefhebbers en supporters dus ruim de mogelijkheid niets te hoeven missen van hun favoriete clubs.

Brabant10 is met de voetbaluitzendingen over de Jupiler League de opvolger van Omroep Brabant, dat na zeven jaar besloten heeft om de samenvattingen niet meer uit te zenden. Brabant10 kreeg hierdoor de mogelijkheid de exclusieve rechten tot uitzending voor het seizoen 2011-2012 in Noord-Brabant te bemachtigen.

“Een fantastische mogelijkheid voor brabant10”, aldus Xander Knop, directeur van brabant10. “Er zijn immers vijf Brabantse clubs actief in de Jupiler League (FC Den Bosch, Helmond Sport, FC Oss, FC Eindhoven en Willem II). Aan de Brabantse clubs besteden we uiteraard het meeste aandacht. Om de hele competitie goed te kunnen volgen zullen we ook kortere samenvattingen van de overige wedstrijden uitzenden. Daarnaast hebben we ook de exclusieve rechten om wedstrijden live uit te zenden, afhankelijk van de ontwikkelingen in de competitie zullen we daar voor kiezen. We zijn er van overtuigd dat we hier veel voetballiefhebbers in Brabant een plezier mee doen.”

Brabant10 is digitaal te ontvangen via Ziggo kanaal 971. In Zuid-Oost Brabant via UPC zowel analoog als digitaal via kanaal 34.

brabant10