Ingezonden persbericht


PERSBERICHT - Hilversum, 18 juli 2011
COEN EN SANDER DUIKEN VOL IN DE HOMO 100

JACQUES D'ANCONA OPENT DE STEMBUS VAN ROZE HITLIJST

Ze hebben hun sportschoolabonnement verlengd, zonnebankje gepakt en olie uit de kast gehaald. BNN-dj's Coen en Sander bereiden zich tot in de puntjes voor op de Amsterdam Gay Pride. Jacques D'Ancona heeft zojuist in de Coen en Sander Show de stembussen van de Homo 100 geopend. Op homo100.nl kunnen luisteraars stemmen op hun favoriete homo- en lesbonummers. Coen en Sander presenteren de ontknoping van de roze hitlijst live vanaf het Rembrandtplein, waar later ook de Mister Gay verkiezing van start gaat. De Homo 100 is op vrijdag 5 augustus vanaf 10.00 uur te horen op 3FM. De ontknoping volgt om 16.00 uur in de Coen en Sander Show.

Op zaterdag 6 augustus shinen Coen en Sander op de BNN-boot tijdens de Canal Parade van de Amsterdam Gay Pride. Sander: 'Het is nog steeds belangrijk om stil te staan bij de homo-emancipatie en tolerantie in Nederland.' Coen: 'Scheer je borst maar glad! Sander en ik maken er weer een onvergetelijk feestje van!'

Lukt het Lady Gaga dit jaar om Anita Meyer van haar troon te stoten? Dat bepaalt het publiek! Op homo100.nl kunnen luisteraars een Top 3 samenstellen van hun heetste homohits. Het thema van de BNN-boot, waarmee de radiovrienden dit jaar door de grachten varen, is Striphelden. Komende week gaan Coen en Sander hard op zoek naar artiesten en striptekenaars die de BNN-boot willen verbouwen tot ultieme party-sloep.

De Coen en Sander Show is maandag tot en met donderdag te beluisteren van 16.00 tot 19.00 uur bij BNN op 3FM. Op vrijdag zijn Coen en Sander te horen van 16.00 uur tot 18.00 uur. Speciaal voor de ontknoping van de Homo 100 zal de Coen en Sander Show vrijdag 5 augustus van 16:00 uur tot 19:00 uur te horen zijn.




Ingezonden persbericht