Creighton's Restaurant viert de Zomer; Yoga in de tuin


EGMOND AAN DEN HOEF, 20110730 -- zaterdag. In de maand augustus vindt er elke zondagmorgen om 11.00 uur Yoga les plaats in de tuin bij Creighton’s Restaurant te Egmond aan den Hoef. Creighton’s is gezegend met een grote achtertuin met prachtig uitzicht op de duinen en landerijen, een unieke mogelijkheid om de lichaamsoefeningen van Yoga in de buitenlucht te beoefenen.

De lessen worden gegeven door Louise Hildebrand, o.a. nationaal trainer BodyBalance van Les Mills en Yoga-instructeur bij Sportlagune in Heerhugowaard. Louise heeft een les samengesteld die voor iedereen toegankelijk is en dus gemakkelijk is om mee te doen.

 Speciaal voor de deelnemers is er een zogenaamd Yoga pakket samengesteld. Om 10.45 wordt je verwelkomd met een kop verse muntthee waarna van 11.00 tot 12.00 de Yoga les volgt. Om 12.00 kan iedereen genieten van een lekkere salade of sandwich met een drankje. De kosten voor het Yogapakket zijn €16,50 p.p., een losse les volgen kan ook voor €5,- p.p..

Nederland zou Nederland niet zijn als men niet afhankelijk zou zijn van het weer. Dus fingers crossed. Deelnemers kunnen zich opgeven via info@creightons.nl of via 0725070009 (s.v.p. voor 16.00 uur zaterdag). Mochten we dan wel te maken hebben met storm, hagel, regen of temperaturen onder de 15° kunnen we op tijd doorgeven als de les geen doorgang kan vinden.

Creighton’s
Herenweg 109
1934 PB Egmond aan den Hoef





Creighton's Restaurant