Gemeente De Bilt


24-06-2011

Je hoeft je deze zomervakantie niet te vervelen! Doe Mee organiseert van 8 tot en met 12 augustus supercoole sportclinics. Kijk maar eens op doemee.debilt.nl.

Sporten is goed voor iedereen en vooral ook leuk! Doe jij mee?

Van 8 tot en met 12 augustus organiseert Doe Mee samen met FC De Bilt (voetbal), SCHC (hockey), Hockey Voordaan en CKV TZ (korfbal) leuke sportclinics in alle kernen van de gemeente De Bilt. Als je in de gemeente woont mag je meedoen. Je hoeft je niet in te schrijven en mag gewoon lekker komen als je zin hebt. Op maandag kun je voetballen, hockeyen en spelen op het Cruyff Court (bij de Regenboogschool) in De Bilt. Kom op dinsdag hockeyen en voetballen in Maartensdijk of Hollandsche Rading. In Groenekan en Westbroek kun je op donderdag voetballen, hockeyen en korfballen. Op vrijdag kun je op het Cruyff Court korfballen, een robbertje rugbyen. Of doe je liever mee met capoeira, een spannende Braziliaanse vechtdans? Kijk voor de tijden en de locaties op doemee.debilt.nl.

Doe Mee!

Sport en spel zijn belangrijke onderdelen bij het opgroeien van kinderen. Niet alle kinderen hebben de mogelijkheid om deel te nemen aan sport- en spelactiviteiten. De gemeente De Bilt stimuleert samen met Stichting Animo, Stichting Delta en Jeugdtheaterschool Masquerade deelname aan sport- en cultuuractiviteiten. De zomeractiviteiten zijn een mooie laagdrempelige manier om in aanraking te komen met bewegen en zo extra vaardigheden op te doen. Alle activiteiten worden begeleid door ervaren medewerkers van het Doe Mee team. Naast de zomeractiviteiten zijn er nog veel meer Doe Mee activiteiten. Een overzicht en meer informatie over Doe Mee staat op doemee.debilt.nl.

Bilthoven, 24 juni 2011.