Gemeente Zoetermeer

Slotweek Speelmeer in De Veur

bloemlogo zoetermeer
Ik hou van Holland. Dat is het thema van de slotweek van Speelmeer van maandag 8 augustus tot en met vrijdag 12 augustus in sportcentrum De Veur. Iedere dag zijn er van 10.00 tot 16.00 uur verschillende activiteiten, workshops en spelattributen. Kinderen van 4 tot en met 12 jaar zijn van harte welkom.

Ze kunnen meedoen aan levend Stratego, een breakdance workshop volgen en leren hoe je een kampvuurtje maakt. Bij mooi weer zijn er waterspelen. Natuurlijk
kunnen kinderen zich ook dit jaar weer uitleven op klauterbanen, luchtkussens en voetballen in een pannakooi. Er is dagelijks een wisselend programma: een kinderbingo, workshop karate, een dromenvanger maken of de nieuwe kindershow van clown Jovel. Kinderen hoeven zich dus niet te vervelen tijdens de slotweek van Speelmeer.

Zwemmen
Het naastgelegen zwembad is geopend voor een frisse duik. 's Ochtends kunnen kinderen met een lichaamslengte tot 1.37 m. zwemmen. 's Middags zijn de grotere kinderen aan de beurt. Grote broers, zussen, vriendjes en vriendinnetjes mogen als zij dat willen 's morgens met hun kleine broertje of zusje mee, maar dan mogen zij 's middags niet meer zwemmen.

Meer info
Met de bon uit het SpeelmeerPaspoort betalen kinderen voor een dag spelen EUR 1,50 in plaats van EUR 2,85. Het dagelijkse programma vind je op www.speelmeer.nl. Voor vragen kun je bellen met de Speelmeerlijn 06 - 5025 3415 (op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur). Speelmeer is een samenwerkingsverband tussen de gemeente Zoetermeer, afdeling Vrijetijdsvoorzieningen en Accommodaties en Stichting MOOI.