Gemeente Echt-Susteren


Julianatunnel afgesloten voor al het verkeer

ProRail is in mei gestart met de werkzaamheden t.b.v. de renovatie van de Julianatunnel. Deze renovatiewerkzaamheden voert ProRail uit in opdracht van de gemeente Echt-Susteren. De werkzaamheden zijn erop gericht om de sociale veiligheid en de verkeersveiligheid in de tunnel te verbeteren. Medio oktober worden de werkzaamheden afgerond.

Â

Afsluiting Julianatunnel


- Van maandag 8 augustus tot en met zondag 21 augustus is de Julianatunnel afgesloten voor al het verkeer. Er wordt dagelijks gewerkt van 07.00 uur tot 18.00 uur en wanneer nodig tot 20.00 uur.


- In het weekend van zaterdag 13 augustus en zondag 14 augustus wordt de tunnel opengesteld voor fietsers en voetgangers.


- Gedurende de eerste week (8 augustus t/m 14 augustus) worden er voorbereidende werkzaamheden uitgevoerd t.b.v. het asfalteren. De tweede week (15 augustus t/m 21 augustus) wordt het wegdek geasfalteerd.

Â

De aannemer plaatst tijdig borden om het wegverkeer te attenderen op de afsluiting.

Â

Informatie

ProRail is opdrachtgever voor deze werkzaamheden. Met vragen kunt u bellen naar de afdeling Publiekscontacten. Deze is tijdens kantooruren te bereiken op telefoonnummer
0800 â 77 67 245 (gratis). U kunt ook een contactformulier invullen op www.prorail.nl/contact. Meldt u hierbij dan het volgende kenmerk: R-343000.

Â