Gemeente Millingen


Inspraak concept Beleidsregels 1 en 2 bijzondere bijstand

Burgemeester en wethouders van Millingen aan de Rijn maken bekend dat zij voornemens zijn de concept Beleidsregels 1 en 2 bijzondere bijstand gemeente Millingen aan de Rijn vast te stellen.

In deze beleidsregels zijn algemene regels met betrekking tot bijzondere bijstand opgenomen (beleidsregel 1), en regels met betrekking tot bijzondere bijstand voor medische kosten (beleidsregel 2).
Alvorens tot vaststelling te besluiten maken zij krachtens artikel 2 van de Inspraakverordening gemeente Millingen aan de Rijn 2010 juncto afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat de conceptbeleidsregels met bijbehorende stukken tot en met 8 september 2011 ter inzage liggen bij de inwonersbalie van de gemeente Millingen aan de Rijn en de cluster Welzijn (kamer 125), Dorpsplein 1 in Groesbeek. Als inzage gewenst is buiten de openingsuren, dan kunt u contact opnemen met mevrouw J. van der Jagt van de cluster Welzijn, tel. 024-3996135 of H. Thoonen van deze cluster (tel 024-3996134).

Ingezetenen van Millingen aan de Rijn en belanghebbenden kunnen binnen de genoemde termijn schriftelijk of mondeling een gemotiveerde zienswijze met betrekking tot de concept-beleidsregels kenbaar maken bij burgemeester en wethouders van Millingen aan de Rijn, Millingen aan de Rijn, Postbus 3, 6566 ZG Millingen aan de Rijn. Voor nadere informatie over de beleidsregels (dan wel het indienen van mondelinge zienswijzen) kunt u eveneens contact opnemen met de cluster Welzijn. Zie ook de bijlage bij deze publicatie.


* Bijlage concept-beleidsregels.pdf