Hotel Klein Zwitserland - Hampshire Classic breidt uit

Persbericht van Hampshire Hospitality & Leisure

Na een ingrijpende verbouwing, beschikt viersterren hotel Klein Zwitserland - Hampshire Classic in Slenaken, gelegen in het Zuid-Limburgse Gulpdal, nu over twaalf nieuwe wellness suites. Van deze twaalf suites zijn er drie speciaal bestemd als familiekamer, met een extra slaapkamer voorzien van twee bedden voor kinderen en/of volwassenen. De nieuwe kamers hebben luxe badkamers, met whirlpool en grote inloopdouche. Zowel vanuit de badkamer als de kamer is er weids uitzicht op het Limburgse heuvellandschap.

La Perla
Klein Zwitserland - Hampshire Classic is sinds kort uitgebreid met La Perla; een luxe Wellness & Spa center. Het Wellness & Spa center is specialist in belevenissen, beautybehandelingen, fitness, comfort, aandacht, en verwennerij. Via de panoramalift bereikt u op de bovenste verdieping het zwembad met spectaculair uitzicht op de Zuid-Limburgse heuvels en ook de Belgische Voerstreek is vanaf hier te zien. Exclusief zijn de waterbedden in de rustruimte boven het zwembad met weids uitzicht.
De beauty & relax wereld van La Perla
De onderscheidende cosmetische behandelingen die La Perla aanbiedt zijn gestoeld op de medisch onderbouwde methode van Ericson Laboratoire en dierproefvrij. Professor Ericson was een eminent bioloog en specialist op het gebied van het ouder worden van de huid. Hij is een van de eerste wetenschappers die in Frankrijk gebruikmaakte van hoogwaardige celtherapie.

In het souterrain zijn alle ingrediënten voor een ontspannen dag, weekend of langere vakantie aanwezig: verschillende sauna's, waaronder een Finse sauna in landhuisstijl en een biosauna met Swarovski kristallen, en een aroma stoombad met lichttherapie. Verder treft u er drie belevingsdouches aan en een rust ruimte met ligbedden.

Hampshire Wellness Hotels
Klein Zwitserland - Hampshire Classic is onderdeel van de Hampshire Wellness Hotels. Tien hotels verspreidt over Nederland. De Hampshire Wellness hotels bieden een variëteit aan mogelijkheden op het gebied van wellness. Tien locaties met elk hun bijzondere wellness faciliteiten. Allen anders en variërend waarbij de ontspanning en het genieten bovenaan staan.

Hampshire Hospitality is een geïntegreerd hotelexploitatie-, management- en franchisebedrijf, opgericht in 2001. Een groeiend aantal hotels in Nederland en daarbuiten sluit zich aan bij Hampshire Hospitality of Historic Hotels of the Benelux. Zie voor een overzicht van alle aangesloten hotels www.hampshire-hotels.com en www.historichotelsbenelux.com. Bel voor reserveringen, informatie over arrangementen of brochures naar: Hampshire Hospitality / Historic Hotels of the Benelux 020-520 5500 of bezoek de websites. De groep kent drie merknamen: het topsegment de viersterren plus hotels 'Hampshire Classic' en de historische vier- en vijfsterren bedrijven 'Historic Hotels of the Benelux', de viersterren plus stadslocaties 'Hampshire Eden' en de drie- en viersterren hotels 'Hampshire Hotel'. Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl

*
*

Links:
http://www.hampshire-hotels.com



Razende Robot Reporter