Politie Brabant Zuid-Oost

Meisje met geweld bestolen van pakje sigaretten; politie zoekt getuigen

Helmond Centrum , 08-08-2011 o Een 15-jarig meisje uit Helmond is zondagavond tussen 18.45 uur en 19.00 uur door twee onbekende jongens in haar gezicht en op haar hoofd geslagen en vervolgens bestolen van haar pakje sigaretten.

Het meisje fietste vanuit het Zuideinde over de Molenstraat, toen zij ter hoogte van de Tiendstraat werd aangesproken door de jongens. Het meisje gaf ze een sigaret, omdat ze daarom vroegen. Vervolgens werd zij door de daders geslagen en viel op de grond. De jongens pakten het pakje sigaretten van haar af en renden vervolgens weg richting de Wolfstraat. Het meisje raakte licht gewond.

Signalement dader 1; blanke jongen, rond 16 jaar, circa 1,70 meter, donkerblond/bruin haar, donkere broek, wit shirt met een opschrift aan de voorkant. Opvallend was dat deze jongen twee verschillende schoenen droeg in een zwarte kleur.

Signalement dader 2; jongen met donkere huidskleur. Verder geen gegevens bekend.

Getuigenoproep

Mensen die iets verdachts hebben gezien of gehoord op de Molenstraat tussen 18.45 uur en 19.00 uur, kunnen dit doorgeven aan de politie in Helmond via 0900-8844. Informatie anoniem doorgeven kan door te bellen naar Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.