Politie Gelderland-Zuid

Buurtbewoner geslagen

Tiel, 08-08-2011 o Zondagmorgen vond op de Esdoornstraat een conflict plaats over een vermoedelijk gestolen fiets. Daarbij werd een buurtbewoner in zijn gezicht geslagen. Een 36-jarige man uit Tiel meldde zich 's avonds aan het politiebureau en is aangehouden op verdenking van mishandeling. Hij zit nog vast.

Een omwonende had die zondag gezien dat de verdachte met een fiets naar zijn schuur liep. Toen hij daar een kijkje ging nemen, zag hij een damesfiets staan zonder slot. Hij vermoedde daarom dat de fiets gestolen kon zijn. Even later sprak hij met de verdachte. Tijdens dat gesprek kwam een andere buurtbewoner erbij die zonder enige aanleiding meerdere keren geslagen zou zijn door de 36-jarige. Ook zou de verdachte hem hebben bedreigd.
De 35-jarige man liep als gevolg van de mishandeling lichte verwondingen op. Hij heeft zich onder doktersbehandeling gesteld en deed aangifte.

In verzekering
Politieagenten spraken met een getuige en namen de fiets mee naar het politiebureau. De 36-jarige Tielenaar werd ingesloten voor verhoor en is inmiddels in verzekering gesteld. De politie gaat verder met het onderzoek.
(08)

Laatst gewijzigd 08-08-2011 11:52 | © Regio Gelderland-Zuid |