Watersportverbond - KNWV

CWO-Zeilinstructeur niveau 4 worden?!

maandag 8 augustus 2011

Het Watersportverbond organiseert de opleiding CWO-Zeilinstructeur niveau 4. Vind je het leuk om instructeurs in opleiding te coachen, begeleiden en te trainen? Dan is deze opleiding iets voor jou! Een afgerond Zeilinstructeur-4 is bevoegd om een Zeilinstructeur t/m niveau 3 op te leiden.

Tijdens de ZI-4 opleiding wordt er gewerkt aan het behalen van eigenvaardigheid niveau V en de Proeven van Bekwaamheden (PvBâs) op niveau 4. De ZI-4 opleiding is geschikt voor iedereen die al in het bezit is van een CWO-zeilinstructeurs 3 diploma in een bepaalde discipline.

Resultaat
Met dit diploma op zak kun je de kwaliteit van de instructeurs op je eigen vereniging/vaarschool naar een hoger niveau brengen! Je bent in staat om instructeurs op te leiden tot zelfstandige instructeurs op niveau 3. Je geeft richting aan het opleidingsbeleid en je kunt deel uit gaan maken van het regionaal opleidingsteam van het
watersportverbond.

Inschrijven ZI-4
Heb je interesse in deze ZI-4-opleiding kijk dan hier voor meer informatie over de opleiding, instapeisen, inschrijven, data en kosten. Je kunt je inschrijven voor de ZI-4 opleiding door het
inschrijfformulier te mailen naar opleidingen@watersportverbond.nl. Het Watersportverbond neemt contact met je op om het opleidingstraject persoonlijk met je af te stemmen. Sluiting van de inschrijving is 17 september 2011!