Gemeente Westvoorne


Milieucontrole in september door de gemeenteljike toezichthouders

Gedurende de maand september wordt tijdens de controles van de gemeentelijk toezichthouders gelet op, 3 dgn. regeling (caravans/aanhangwagens), aanbiedgedrag huishoudelijk & grofvuil, staat straatmeubilair en zwerfvuil. Tijdens deze controle zal de nadruk liggen op de volgende zaken:

Â

* klikoâs op openbare weg buiten de ophaaldag
* te vroeg en/of verkeerd aangeboden grofvuil
* straatafval

* overhangend groen

* langer dan drie dagen geparkeerde aanhangwagens e.d.
* autowrakken

* kapot straatmeubilair

* illegale kap

* overlast honden

Â

Waarom doen we dit?

Vanaf maart 2011 werken we met een klachtenregistratiesysteem. Alle klachten die bij de gemeente binnenkomen worden in deze registratie opgenomen. Hieruit is gebleken dat onder andere het onderwerp milieu extra aandacht nodig heeft.

Â

Wat betekent dit voor u?

Zodra u een klacht heeft willen wij dat als gemeente graag van u weten. Wanneer u één van de gemeentelijk toezichthouders ziet kunt u hem/haar ook persoonlijk aanspreken. Daarnaast verwachten wij dat u als inwoner van Westvoorne aandacht heeft voor het bovenstaande onderwerp. Laten we samen werken aan een verbetering van de leefbaarheid in de woonwijken!

Â

Betrokken partijen

Deze controle zal worden uitgevoerd door de gemeentelijk toezichthouders Westvoorne/Brielle, Wijkpolitie Brielle-Westvoorne, Gemeentelijke buitendienst van de gemeente Westvoorne en wegsleepservice Quartel. Tijdens deze controle zullen zij in teams de woonkernen van Westvoorne controleren op bovenstaande punten.

Â

Voor tips, ideeën en meldingen kunt u contact opnemen met de gemeente Westvoorne onder telefoonnummer (0181) 40 80 00 of door op onderstaande link te klikken en het contactformulier in te vullen.

Meer informatie: zie actielijst

Contact Actielijst gemeentelijke toezichthouders/wijkpolitie